THE THREE THREMORS – metalová šou, aká sa nevidí.

Keď na pódium vybehne Tim „Ripper“ Owens, nedávny spevák legendárnych Judas Priest s ďalšími dvoma rovnako excelentnými spevákmi, tak rozpútajú poriadnu heavy – metalovú party. Tá je už pripravená aj pre slovenských fanúšikov, lebo THE THREE THREMORS sa onedlho predstaví v Košiciach na svojom jedinom slovenskom koncerte. Projekt vznikol minulý rok spojením troch hlasov.

Asi sa presne ani nevie, kto prišiel s touto myšlienkou, ale nápad to bol určite skvelý, pretože dokopy sa dali tri metalové „sirény“ – Tim „Ripper“ Owens (JUDAS PRIEST, ICED EARTH, DIO DISCIPLES, Yngwie Malmsteen…), Steve Grimmett (Medusa, Grim Reaper, Onslaught, Lionsheart, Chateaux, The Steve Grimmett Band) a ako posledný do trojky Sean „The Hell Destroyer“ Peck (CAGE, DENNER/SHERMANN, DEATH DEALER) a vznikol THE THREE THREMORS, ktorý to onedlho roztočí v košickom Collosseu.   

THE THREE THREMORS charakterizujú jeho samotní členovia ako niečo „trojnásobne hlasnejšie než je sonický tresk!“, z čoho je jasné, že návštevníkov koncertu čaká o pár dní v Collosseu poriadne metalové peklo.

Kapela vydala v januári svoj prvotinu Three Tremors, obsahujúcu 12 skladieb, ku ktorým si každý jeden z týchto spevákov zvolil svoj vlastný, originálny prístup. Vznikol tak svieži a inovatívny debut s úžasným spevom speváckeho tria, vrátane troch bonusových skladieb nahraných počas amerického turné kapely. Vynikajúci dojem z neho ešte dotvára obal vytvorený srbským výtvarníkom Dušanom Markovičom.

Album je skutočná bomba

Sean „The Hell Destroyer“ Peck vraví, že každý z nich troch naspieval celý album, „Pri strihaní vzniklo množstvo nepoužitého, skvelého materiálu, keďže sme použili len to najlepšie. Myslím, že sme vytvorili kvalitný produkt. Na mixáži a spájaní trackov sme pracovali s producentom Daveom Garciom. Potom sme oslovili Dušana Markoviča a ten svojim dielom perfektne skrášlil a dotvoril našu štúdiovú prácu. Od nášho amerického turné sme nonstop pracovali na tomto materiáli a plánovali návrat do Európy na miesta, kde sme ešte neboli. Berieme to ako jednu z našich priorít a podporu tohto albumu. Odkazujem všetkým metalistom: Zavolajte si kamošov a príďte na jedinečnú metalovú šou, ktorá sa len tak nevidí!“

Tim „Ripper“ Owens je z albumu nadšený rovnako, ako jeho parťáci z kapely. „Všetci sme do toho dali to najlepšie. Od začiatku som dúfal, že sa nájde spôsob, ako to vydať, čo sa podarilo a úžasný výsledok našej práce je na svete. Som vzrušený z návratu na európske pódia a teším sa na to, že fanúšikom predvedieme naše horúce novinky. Počas koncertu ich čakajú aj šokujúce zmeny. Uvidíme sa v kotli pod pódiom!,“ a to aj pod tým v Collosseu už 26. novembra 2019!

‘Three Tremors’ Tracklisting:

  1. Invaders From The Sky 4:54
  2. Bullets For The Damned 4:11
  3. When The Last Scream Fades 6:04
  4. Wrath Of Asgard 4:58
  5. The Cause 3:54
  6. King Of The Monsters 4:24
  7. The Pit Shows No Mercy 4:34
  8. Sonic Suicide 4:41
  9. Fly Or Die 4:55
  10. Lust Of The Blade 4:29
  11. Speed To Burn 5:19
  12. The Three Tremors 6:18

Zdroj: Natália Novotná