The Stage – nový pohľad na clubbing.

Prinášame inú víziu párty, v ktorej centrom všetkého diania nie je iba pódium, ale celý priestor akcie. Chceme prepájať rôzne formy umenia, kladieme dôraz na moderný životný štýl v rôznych jeho podobách a sme prístupní všetkému inovatívnemu a nekonvenčnému.

Nejdeme osloviť špecifickú, ohraničenú skupinu ľudí, našou ambíciou je vytvorenie vlastného publika na komunitnom základe, kde každý môže prispieť podľa uváženia vlastným vkladom. Môžu tak vznikať zaujímavé a netradičné spojenia, čoho dôkazom sú napríklad pripravované prepojenie divadla a hudby alebo multimediálna vernisáž grafiky a tanečnej hudby.

Dualism

V hudobnej sfére mienime vytvoriť priestor na konfrontáciu našich umelcov so svetovými a rešpektovanými producentami. Keďže ide o spoločný česko-slovenský projekt, jeho pôsobnosť bude rovnako sústredená v oboch krajinách súčasne. Veľký dôraz kladieme na live zložku a preto stredobodom budú popri djoch vždy zaujímavé live-acty.

Prvým hosťom u nás premiérového vydania bude 17.4. v bratislavskom klube Re:fresh švajčiarska dvojica producentov Dualism, ktorí samozrejme, vystúpia naživo. O deň neskôr si ich minimal techno vychutnajú naši susedia v Havířovskom Beach Bare.

Motto The Stage – Connecting All Souls
www.the-stage.cz

Zdroj: The Stage