The Rocket Dogz! Taky vás máma varovala ať se nechytíte špatné party? Je pozdě!

The Rocket Dogz přináší rovnou tu nejhorší partu ze všech, ale my vám garantujeme, že se vám v ní bude setsakramentsky líbit.

Zpěvák a kytarista Woody o desce říká: „Je to 12 palců velká, krvavě rudá placka a na ní 13 hitů rychlejších a nakažlivějších než kdy dřív. Čekali jste songy o příšerách a zombiích? To jste na omylu. Opak je totiž pravdou. Nedělní bolehlav, sado maso hrátky za poslechu Bee Gees a žvásty nalitýho dědka totiž můžou bejt daleko větší utrpení, než kousnutí od uslintanýho upíra. Láska, sex a jiný násilí, tuny pomády, litry chlastu, potu, krve, slz a jedno nečekaný probuzení v márnici, ale hlavně spousta srandy, všechna tahle nádhera vyzrcadlená v oldschoolovejch rock´n´rollovejch rytmech, stejně tak jako v nadupaným psychobilly nářezu.

K tomu přičtěte všudypřítomný cvakání pekelnýho kontrabasu a nevídaný žánrový přesah. Přesně tohle dělá z desky Bad Blood návykovej koktejl, kterej si budete objednávat donekonečna ale nikdy se vám z něj nezvedne kýbl. Přesně tohle dělá z naší nový desky Bad Blood návykovej koktejl, kterej si budete objednávat donekonečna ale nikdy se vám z něj nezvedne kýbl.“

Psychobilly je u nás stále populárnější a The Rocket Dogz jsou důkazem, že i v ČR máme kapely, které bez problémů obstojí ve srovnání se světem. Čtvrtá řadovka The Rocket Dogz a zároveň první český psychobilly vinyl všech dob vychází již 23.2. u PHR Records a její křest proběhne ještě toho samého dne v pražském klubu 007 na Strahově.

www.facebook.com/therocketdogz/
www.facebook.com/events/1951708081747609/

Zdroj: TS