THE PANACEA (Ger) vystúpi v Bratislave!

Nemecký producent z Berlína, kráľ temnôt, hard-dark dnb po dlhej dobe navštívi Bratislavu aby prvého júna zahral masívny dnb/hardcore/techno set v klube MMC. Naposledy v Subclube a Dopleri boli jeho vystúpenia neopísateľné, vždy zahrá inak a výsledkom je nezabudnuteľný zážitok z poriadnej terapie. Nevieme sa dočkať až to rozbalí a dokáže, že je King of Therapy Sessions!

THE PANACEA (Ger) – Pod pseudonymom Panacea sa ukrýva Mathis Mootz, nemecký producent z Berlína. Počas dlhých rokov na scéne zdokonalil a vyvinul svoj drum and bassový štýl. Panacea je synonymom pre digitálnu eufóriu, sampluje a spája rôzne prvky hardcore techna, drum and bassu, ravu, či industriálneho zvuku, čím vytvára silný, explozívny zážitok.

The_Panacea

Ako dominantná tvár nemeckého labelu position Chrome, vydal od roku 1996 viac ako 25 EP a 6 albumov. Jeho debut ‚Low Profile Darkness‘ bol dovtedy jedným z najvplyvnejších výtvorov a dosiahol ním obrovský úspech, o čom svedčí 12.000 predaných kópii. Bol podporený žánrami ako industrial, goth a punk, skutočne to bolo Ground zero pre tvrdú hudbu, ktorá mala prísť po tom. Technom a hardcorom ovplyvnené bolo EP ‚Twisted Designz‘, hop-hopovo-bassový základ malo ‚German Engineering‘ & ‚Underground Superstardom‘ ako aj experimentálna ‚Architettura‘ a v roku 2010 vydané impozantné EP ‚Chiropteran‘

Jeho experimentálne, elektro a neoindustriálne beaty boli vyprodukované pod prezývkami Squaremeter, Disorder, Kate Mosh, Radar, and Warfare. Projekty boli podporené a vydané na labeloch Mille Plateaux, Ant-Zen, Hands Productions, Caipirinha, Ambush, Ad Noiseam, Kniteforce, Intransigent, Outbreak, Offkey, LB, Prspct, Position Chrome a Freak Recordings.

Position Chrome – S vyše 80timi releasmi umelcov ako The Panacea, Alec Empire, Techno Animal, Limewax, Counterstrike, Dylan, The Sect, Current Value, Audio and DJ Scud je od roku 1996 Position Chrome jedno z najdlhšie fungujúcich a najvplyvnejších drum and bassových labelov a je notoricky známe ako jedno z najtvrdších. Tento label vždy kombinoval žánre do divokých mixov od dnb, techna, idm, hardcoru až po breakcore. Label začínal pod názvom Chrome a po prvom release „Initiating Position Chrome“ (PC018) vzniklo Position Chrome ako divízia Mille Plateaux and Force Inc. Pôvodne sa mal zameriavať na freestyle/trip-hop, ale čoskoro zmenil smer k hardcoru a dnb, keď sa im upísal v auguste 1996 Panacea. K míľnikom vydavateľstva patrili EP „Tron“ a „Low Profile Darkness“, za ktorými stojí Panacea. Svojím jedinečným soundom dodnes ovplyvnil množstvo umelcov v hudobnom priemysle.

PREDPREDAJ v sieti TICKETPORTAL

nudance

Zdroj: Nudance
Publikoval: Redakcia GREGI.NET