The Guardian: Colours of Ostrava v Top 10 európskych festivalov.

Festival Colours of Ostrava sa dostal do TOP 10 hudobných festivalov v Európe pre rok 2016 vo výbere britského denníka THE GUARDIAN.

Odkaz na článok s výberom nájdete na: https://www.theguardian.com/

Festival Colours of Ostrava sa uskutoční od 14. do 17. júla 2016 v úchvatnom industriálnom areáli Dolních Vítkovic. Hlavnými hviezdami Colours of Ostrava sú Underworld, Tame Impala, Of Monsters and Men, M83, Passenger, Thievery Corporation, ANOHNI, Kodaline, The Vaccines, Slowdive, Kiasmos, Boys Noize, Aurora a ďalší.

Viac ako 300 programových bodov (okrem koncertov aj divadlá, filmy, workshopy, diskusie, výtvarné aktivity) vrátane fóra Meltingpot prebehne na viac ako 22 otvorených a krytých scénach. K tradičnému návštevnickému servisu budú patriť dve stanové mestečká (jedno tesne vedľa areálu), Family park a Detská zóna s programom, pitná voda zdarma, zľava VLAK+ s Českými dráhami, veľkoplošné projekcie, požičovňa bicyklov, tribúny, program pre zdravotne znevýhodnených návštevníkov Colours bez bariér a výhodné vstupy do objektov v Ostrave Colours Plus a pod.

2016_03_16_electronic_stage

Zdroj: Zdenko Hanout / HANOUT PR