H&M BLOCK na Colours of Ostrava: Místo, kde budeš umělcem.

Znáte to – zažijete skvělý koncert nebo dech beroucí výstavu a najednou máte pocit, že to musíte zkusit taky. Jenže na druhý den se z toho vyspíte a celá ta inspirace je pryč. Na Colours of Ostrava od 14. do 17. července bude všechno jinak. Plní hudebních zážitků si můžete hrát v H&M BLOCKu, který nabídne hned několik možností kreativní realizace…

Největší fronty budou stát hudební fanoušci nejspíš na workshop s Reactable – dnes už slavný futuristický svíticí stůl, který je interaktivní a hraje. Tento elektronický hudební nástroj se používá ve tmě a ovládá se přesouváním speciálních kostek a destiček po dotykové ploše. Do H&M BLOCKu přiláká i celou řadu hudebníků z programu Colours of Ostrava. „Zvažuju dokonce, že bych si nechal do Reactablu nahrát svoje zvuky a smyčky a zkusil na něm performovat vlastní hudbu. Jsem z něj nadšený. Není to žádná hračka, jak by se mohlo někomu zdát, jen nevyžaduje tak složité dovednosti jako třeba klavír. Je víc intuitivní, a tím pádem zábavný i pro lidi, kteří s tvorbou hudby nemají žádné zkušenosti,“ říká NobodyListen, který plánuje v H&M BLOCKu strávit kreativní čas v páteční odpoledne. Další méně i více slavní umělci budou přicházet v průběhu celého festivalu, a tak nikdy nevíte, na koho v téhle zóně narazíte. Zkušený lektor vám bude u Reactablu k dispozici, kdykoliv budete potřebovat.

H&M_NobodyListen

Na druhém, recyklačním workshopu si budou moci hosté H&M BLOCKu díky speciálním strojům a nářadím zpracovat plastový odpad shromážděný i na samotném festivalu a využít ho k výrobě originálních módních doplňků. Odnesou si například klíčenku a šperk. Nebo jste především tanečníci? Pak si v H&M BLOCKu natočte vlastní „animované“ taneční video, které bude připravené k okamžitému sdílení na sociálních sítích.

Až budete mít všeho dost, v relax zóně rozmístěné ve dvou podlažích si odpočinete na nafukovacích pytlích nebo v závěsných sítích. Součástí H&M BLOCKu bude také osmimetrová vyhlídková věž.

HMBLOCK_KV

Chcete vyrazit na Colours of Ostrava vážně stylově? Soutěžte o festivalový balíček, který sestavil NobodyListen. Najdete v něm všechny nezbytnosti od šortek přes ručníky až po kosmetiku. Soutěž najdete tady: https://goo.gl/i8KW7u

Více H&M BLOCK novinek na:
www.facebook.com/hmczech
www.Facebook.com/NobodyListenFan
www.Instagram.com/nobodylisten

Zdroj: H&M