TEMNÝ, DESTRUKTIVNÍ A KANALIZAČNÍ UPDATE DALŠÍCH KAPEL NA BASINFIRE!

Spálené Poříčí po dlouhých dvanácti letech zažije opětovnou demolici! O tu se postará jeden ze základních pilířů „German Four“, a to DESTRUCTION! Tahle banda zformovaná kolem Schmiera i po více než čtyřiceti letech na scéně dokáže stále předat energii, kterou by jim mohl kdekdo závidět. Kapela našeho mládí, našeho dospívání, kapela, která ovlivnila tisíce dalších posluchačů a později zformovaných kapel – přesně to jsou DESTRUCTION.

Dorazí také průkopníci ze Suffolku, CRADLE OF FILTH, mistři dramatického metalu. A budou-li CRADLE OF FILTH točit stále takové desky, jakou je „Existence is Futile“ z roku 2021, která je již třináctým zápisem v jejich bohaté diskografii, jejich existence rozhodně nebude marná ani nadále. Právem je tato brněnsko-anglická formace dosazována mezi nejzásadnější kapely tvrdého žánru, a na line-upu Basinfire tak rozhodně nesmí chybět.

Přímo z kanálu se na vás přiřítí také GUTALAX. Nezapomeňte proto nechat sklopená záchodová prkénka, pečlivě uzamknout toalety, připravit si toaletní papír a pozvednout záchodové štětky, protože jejich divoký goregrind roztančí úplně každého.

A to, že jde zatím o nejtvrdší a nejtemnější update kapel, potvrdí i rozšíření line-upu o dvě blackové kapely – PANZREFAUST a HULDER.

Kanadští PANZERFAUST momentálně patří ke špičce na black metalové scéně. Jejich jednoduchá prezentace, absolutní přímočarost, čistý zvuk a skvělá instrumentace s melancholickými pasážemi a čirou nenávistí vytváří chvílemi až nadpozemský audiovizuální zážitek, který by neměl uniknout žádnému z příznivců tohoto nejčernějšího žánru.

Poprvé do Česka zavítá také sympatická Marz se svým black metalovým projektem HULDER. V únoru vychází její nová deska „Verses in Oath“, která potěší převážně milovníky tradičně temného black metalu. Její živá vystoupení jsou známá svou intenzitou, která vás vtáhne a už nepustí – a na Basinu nečekejte o nic menší zážitek.

Nově oznámené kapely: CRADLE OF FILTH, DESTRUCTION, GUTALAX, HULDER, PANZERFAUST

Aktuální sestava: BLIND GUARDIAN, BRAND OF SACRIFICE, CRADLE OF FILTH, DESTRUCTION, FEAR FACTORY, GUTALAX, HALOCENE, HULDER, IN EXTREMO, INSOMNIUM, KATAKLYSM, PANZERFAUST, SKÁLMÖLD, SUFFOCATION, SUICIDAL ANGELS

VÍCE NA: https://basin.cz/cs

Zdroj: Obscure Promotion