Telekom vytvoril Múzeum Depeche Mode priamo vo svojej predajni a chystá ďalšie prekvapenia pre fanúšikov.

Partnerstvo Depeche Mode s Telekomom vstupuje na Slovensku do svojej finálnej fázy. V súvislosti s blížiacim sa bratislavským koncertom tejto britskej legendy (25. mája 2013 na Pasienkoch) pripravila spoločnosť pre fanúšikov a návštevníkov koncertu viacero unikátnych aktivít, súťaží a jedno veľké prekvapenie.

Unikátna výstava 100 artefaktov zo zahraničia

Telekom vo svojej predajni v bratislavskom Polus City Centre sprístupnil rozsiahlu zbierku spomienkových predmetov viažucich sa ku kapele. Viac ako 100 rôznych artefaktov z najväčšej súkromnej zbierky na svete venovanej Depeche Mode (tzv. Burmeisterova zbierka) si môžu fanúšikovia pozrieť už oddnes až do 25. mája 2013.

Medzi exponátmi nechýbajú kazety s prvými demo nahrávkami, plagáty koncertov, fotografie, platne, knihy, reklamné predmety a veľa ďalšieho.

Slovenskí fanúšikovia sa o vzácne kúsky zo svojich zbierok mohli podeliť prostredníctvom stránky www.milujemedepeche.sk alebo facebookovej aplikácie. Mozaika zložená z relikvií slovenských fanúšikov je takisto súčasťou výstavy.

Spolu sa na bratislavský koncert Depeche Mode vďaka Telekomu dostane 60 fanúšikov. Všetky súťaže o lístky na koncert a možnosť stretnúť sa s kapelou v zákulisí spoznajú svojich víťazov už tento týždeň.

Predajňa v štýle Depeche Mode v deň koncertu

V deň koncertu, teda v sobotu 25. mája 2013, sa celá predajňa Telekomu v bratislavskom Polus City Center premení na veľké Múzeum Depeche Mode so všetkým, čo k tomu patrí. K vystaveným artefaktom pribudnú plagáty, informácie o histórii kapely, dokonca predajcovia štylizovaní na spôsob vlastný fanúšikom Depeche Mode.

Chýbať nebudú súťaže o smartfóny Samsung GALAXY S4 a ďalšie ceny, fotostena či „styling corner“, kde si fanúšikovia pred koncertom budú môcť dať bezplatne upraviť vlasy a make-up v štýle Depeche Mode. O správnu náladu sa postará DJ hrajúci výhradne piesne britskej synthpopovej legendy.

LIVE album, kniha s odkazmi a špeciálne prekvapenie

Výpočet aktivít, ktoré chystá Telekom pre fanúšikov, však nekončí. Spoločnosť pripravila na Facebooku špeciálnu aplikáciu „LIVE album“, vďaka ktorej budú môcť návštevníci koncertu zdieľať navzájom svoje fotky v spoločnom albume priamo na sociálnej sieti. V tejto súvislosti na pasienkoch Telekom počas koncertu posilní 3G pokrytie a sprístupní aj bezplatné Wi-Fi.

Telekom v súvislosti s koncertom pripravil pre fanúšikov aj možnosť spoluvytvoriť unikátnu knihu pre členov kapely. Knihu plnú fotiek a odkazov od slovenských „depešákov“ spoločnosť odovzdá kapele bezprostredne po koncerte.

Najväčšie prekvapenie, ktoré Telekom odhalí až počas koncertu priamo na Pasienkoch, si organizátori zatiaľ nechávajú pre seba.

Zdroj: RADDA, s.r.o.