Techno v bývalej fabrike: REDUCTION @ Undead.

V októbri sme na akcii PVC x MORD slušne otestovali nový priestor Undead v bratislavskej Petržalke, pre techno ako stvorený, miestami pripomína berlínsky Tresor. Vrátime sa tam už v piatok 18. januára s eventom REDUCTION. Ako hostia Sleeparchive z Nemecka, PSYK z Madridu a Sophia Saze z Brooklynu. Okrem nich Loktibrada, Peal a Proxima B.

SLEEPARCHIVE je Roger Semsroth, rodený Berlínčan, odchovanec Hardwaxu a Tresoru, výrazná postava nemeckého minimal techna. Výrobe hudby sa venuje už od roku 1998, na techno presedlal okolo 2004. O.i. remixoval aj producentov ako Modeselektor, Regis, Oscar Mulero, Monolake, Byetone, Chris Liebing, Takaaki Itoh, Lewis Fautzi, Miss Kittin, Orphx, Ctrls, AnD, AtĎ. Je dobrý.

PSYK je z Madridu. Technom sa zaoberá zhruba 10 rokov. Jeho sound naväzuje na ,kozmické´ techno Jeffa Millsa. Psykove tracky na svojich značkách vydali napr. aj Len Faki, Luke Slater, Adam Beyer, Chris Liebing, Developer, Tresor alebo Svreca. V 2011 založil vlastný label Non-Series, na Slovensku ešte nehral. Španieli sa v techne vyznajú.

SOPHIA SAZE je pôvodom z Tbilisi (Gruzínsko), momentálne sa snaží preraziť v New Yorku. Okrem DJingu už aj produkuje a nedávano založila vlastný label Dusk & Haze. Pomaly si získava stále väčšiu pozornosť, sme na jej výkon zvedaví.

Toto nie je bežná klubová párty, treba zažiť.
https://www.facebook.com/events/2272891652744884/

Predpredaj za 12€ prebieha tu:
https://tootoot.fm/sk/events/5c2def02dca70a09d82fd943

Zdroj: TS