Techno Deaf: 21. marca v Bratislave.

Prinášame najčerstvejšie info o pripravovaní ďalšej epizóde párty TECHNO DEAF: LIFE OF EARTH. Už 21.marca budú v bratislavskom Batelieri znieť tóny klascikého techna,  hardgoove a  hardtechna. Určite sa máte načo tešiť!

8 DJs

DJ BOSS /Dolegate/

DJ Boss je stále verný gramofónom, na ktorých točí aj svoje vlastné tracky, ktoré nikoho nenechajú na pochybách, že majú dočinenia s výnimočným zjavom. Boss sa ako jeden z mála slovenských djov dokázal vypracovať od úplných začiatkov až na vrchol súčasnej techno scény. Predstavuje bezpochyby ozdobu a zároveň kladivo každej techno party. Nechýba na žiadnom významnejšom festivale na domácej pôde, ale taktiež ho môžete zažiť hrať aj po celej Európe. DJ Boss založil label Dole Gate, na ktorom vydáva aj svoje „veci”. Nahrávky s touto značkou sú žiadanými vychytávkami, pretože ponúkajú originálny sound a nevídané nápady. Dole Gate môžete počuť na parties od Uralu, až po britské pobrežie Atlantiku.

GAETANO VERDI /Oktnat, Trigonometric/

Gaetano Verdi aka Thomas Green začal svoju DJskú a producentskú kariéru v roku 2004. Založil label Oktant na ktorom predstavil umelcov ako Gayle San , Fer Br , A. Paul , Staffan Ehrlin , Alex Calver , a mnoho ďalších . Tiež svoju produkciu vydal na veľkých labeloch ako Naked Lunch Recordings , či Naughty Pills. Jeho dj skills prezentoval nielen v celom Rakúsku , ale aj po celom svete, na miestach ako je Španielsko, Poľsko, Nemecko , Slovensko a Maďarsko. Bol hlavnou hviezdou v kluboch ako Zoreks (Barcelona), Wagon (Wroclaw), Zoo Project (Ibiza), Kashmir (Budapešť) a Tiefenrausch (Menden). Gaetano je vášnivý vo svojej práci. Počas svojich setov vyvíja silný impulz do publika a velmi s ním spolupracuje.

MATTHEW /The Young Blood/

Matthew, mladý dj, narodený v Malackách v roku 1993. Djingu sa venuje už viac než sedem rokov. Na začiatkoch sa pohyboval v okruhu diskotékovćh djs, no veľmi rýchlo zistil, že to nie je to pravé a postupne sa dostával na viac a viac eventov zameraných na techno, no najmä hardtechno (schranz). V mladom veku stihol slovenské hardtechno reprezentovať v krajinách ako Venezuela, Nemecko, Rakúsko, Maďarsko, Česká Republika, Chorvátsko, Slovinsko a samozrejme doma, na Slovensku. Okrem úspechov v djingu sa takisto venuje tvorbe, jeho skladby boli vydané na známych labeloch pod vedením mien ako Greg Notill, Jason Little, Sepromatiq a iných. Tiež disponuje vlastnou agentúrou – The Young Blood (www.theyoungblood.eu), pod ktorú okrem bookingu spadá aj label Young Blood Records.

DRAGON HOANG /Techno Deaf, Trigonometric, Aktivists/

Peter Hoang aka. Dragon Hoang sa narodil na Slovensku, pochádza zo Sniny. Je nepočujúci. Hudba ho nesmierne baví, v domácom klube hral už v roku 2005 (elektronické štýly Trance, Psytrance, Psychedelic Trance, House, Techno). Od Roku 2006 sa pripravuje a trénuje na mixpulte a na rôznych programoch (napríklad: VirtualDJ a Traktor Pro), pripravuje vlastné sety. Sám za mixom v roku 2006 prvý krát zistil že táto hudba ho úplne ovládla. Teraz sa venuje štýlu: techno a hardtechno. V roku 2007 začal s Dídžejingom. Po intenzívnom tréningu sa prvýkrát objavil na akcii v Košiciach – na začiatku roka 2008. Dragon Hoang hral na Slovensku, Českej Republike, Ukrajine, Maďarsku a daľších. Na nepočujúci DJ, ktorý ako sám povedal “Mixovať ako počujúci didžej nedokážem, ale hrať s láskou a chuťou ma baví a zaujíma“. V roku 2012 začal s hudobnou produkciou, potom sa naučil produkovať na software: FL Studio, Native Instruments a iné. V súčasnej dobe vytvára mnoho remixov a pracuje na vydaní svojej prvej platne. Svoje tracky vydáva na labeli Techno Deaf Records. Zameriava sa na tvorbu kvalitných skladieb, kvalitné techno a chce byť medzi poprednými producentmi na techno scéne. V budúcnosti chce upgradovať svoje DJ zručnosti a hrať na techno akciách.

BARI /Planet Rhythm/

Vlastným menom Andrej Žáčik. Jeden zo zakladateľov projektov Algorhythm & Planet Rhythm, dvoch clubových nocí v Bratislave. Bariho sety ponúkajú aktuálny zvuk techna, ktoré je znamenité prísnym výberom trekov, sú charakteristické svojou energickosťou, pevným beatom a rozvíjajúcou atmosférou. Tým si zachováva svoj osobitný štýl.

AGHI /Techno Deaf/

Pavel Blahunka vlastné meno pochádza zo Slovenska. Jeho základný štýl je techno, čulý, veselý, energický, ale keď je potreba je tiež veľmi hlboký (130-144 BPM rozsah). Na začiatku roka 2011, sa venoval Tech-Trance štýlu, s ktorou tlačil English Tunage Absolute Radio. V ňom sa vysielal dvakrát týždenne, a vybudovala základňu fanúšikov, ktorá ho sprevádzala po celý čas prevádzky rádia. Od roku 2012 sa pustil na zlepšenie svojej mixy do programu regulátora pre Traktor Pro S4 Native Instruments, neskôr v tejto kombinácii podieľa FX1 regulátor, ktorý je novou inšpiráciou. Takže mix je vo svojej podstate energia, ktorá je základom všetkých jeho setu.

W.DJ / Positive Vibration/

W.Dj hrá aktívne bezmála 24 rokov . Mohli ste ho vidieť ako rezidenta v brnenskom klube Perpetuum , kde pôsobil v rokoch 2004 – 2005 . Tanečnú hudbu často servíroval aj v kluboch Tee Pee , Remix , La Grotta , Rondo , Netopier , 7nebe a množstve ďalších . K elektronickej scéne má veľmi blízko aj vďaka svojej práci , pretože má bohaté skúsenosti s ozvučovaním akciou a jeho ďalším veľkým koníčkom je okrem DJingu aj výroba zvukových aparatúr na mieru . Jeho Positive soundsystem tepe nielen na Lesné Párty , ale tiež na klubovce Quattro , na módnych trhoch Factory Fashion Market či na parties Positive LoveMusic a Imaginarium . V lete nájdete W.Dj predovšetkým na festivaloch a po zvyšok roka treba v Brne na Fléde alebo v perpetum . W.Dj má rád predovšetkým house music v celej jej šírke , ale ako znalec elektronickej hudby dokáže zahrať aj dusající minimal techno alebo tech – house . Jeho sety potom spoznáte celkom ľahko : Nesú totiž pozitívny náboj !

TO.SU-YA / Positive Vibration/

Michal Zouhar aka DJ TOsuYA je z Brna. Od roku 2010, keď ľudia pracovali v posádke lesníctve, išiel pod krídla Perverse Reverse Sound System a Positive Vibration Crew. Viac hrajú rôzne hudobné štýly od House, Techhouse, Progesive House, ktorý on volal Elekroswing podpora SINGULAR sound system.

TECHNO DEAF: LIFE OF EARTH
21. Marec 2014
Batelier – Bratislava
Vstup: 3EUR <23:30> 4EUR
Začiatok: 20:00
Boss (Dolegate/ SK)
Gaetano Verdi (Oktant, Trigonometric/ AT)
Matthew (The Young Blood/ SK)
Dragon Hoang (Techno Deaf, Trigonomtric, Dark Shark/ SK)
Bari (Planet Rhythm/ SK)
Aghi (Techno Deaf/ SK)
W DJ (Position Vibration/ CZ)
To-Su-Ya (Position Vibratio, Perverse Reverse Sound System/ CZ)

21.3.2014

Zdroj: Peter Hoang (Dragon Hoang)