Techno bengál na žilinskej Reaction Control.

Lineup žilinských Reaction Control bol vždy zárukou poriadnej nádielky kvalitnej muziky. Inak tomu nebude ani 28. marca 2013, kedy sa brány party otvoria pri príležitosti oslavy jej desaťročnice.

Okrem silného drum&bass pódia bude súčasťou akcie techno stage, ktorý bude situovaný v katakombách.

Z českej bratskej značky JZD Promotion nám príde nadeliť svoje technisko mladá dvojica Siki & Juris. Siki sa u nás predstaví v premiére a všetkým odkazuje, že v jeho podaní môžeme očakávať „techno a žádný sraní“. Jurisa si už pre zmenu isto pamätajú návštevníci minulých Reaction Control, kde bavil ľudí svojráznym štýlom, keď do tvrdého techna miešal aj remixy rockových peciek.

Aká by to bola RC bez Grininga? Grining je kapitolou samou o sebe, záznamy z jeho vystúpení a rozhovorov by mali byť povinnou výbavou každého začínajúceho dja.

Rezident Reaction Control vždy prekvapí, či už výzorom, krikom, strúhaním grimás a komunikáciou s publikom, alebo sa objaví v neplánovanom čase a odohrá back2back s hlavnou hviezdou, to všetko je možné, a ešte omnoho viac… Tentokrát sľubuje pritvrdiť a chystá sa urobiť bengál.

Tvrdším setom sa odprezentuje aj Marosh – veľmi pracovitý dj, producent a promotér. Je zrejme najproduktívnejším žilinským interpretom, jeho tracky vychádzajú na európskych labeloch a má slušný support na Beatporte.

O najtvrdší set celej RC sa však s najväčšou pravdepodobnosťou postará tichý zabijak Derma. Pán, ktorý si po mnohých rokoch skúseností ide svojou techno cestou bez kľučkovania, takže ťažko čakať minimal. Práve naopak, zoberie to pekne od podlahy a bude vás ničiť.

O rozbeh na techno stage sa postará Deagon, mladý dj a promotér. Čakať môžeme pekne napumpovaný tech house.

Okrem tohto pódia na hlavnom stage vystúpi B-Complex, Zlomis Bakulu, Michal Mishek a Furibund, o ktorých si môžete prečítať v inej správe.

Všetci účinkujúci sa už nevedia dočkať 28. marca od 21:00, kedy to na vás vybalia na Reaction Control v Infinity v Žiline.

Sledujte náš web a FB stránku eventu https://www.facebook.com/events/454904154575889/ a neujde vám nič podstatné.

 Zdroj: RC