Tanečný stage Sázava Festu predstavia 3 warm-upy!

Multikulturní festival Sázava Fest dostává svého jména a pro rok 2012 si připravil novinku v podobì taneční haly, která pojme až 5000 návštìvníkù. ProMoPro DANCE HALL, jak zní oficiální název, bude otevřena po celou dobu festivalu pod hlavičkou projektu DANCE MANIA a pražského DANCE RADIA.

Abychom taneční novinku návštìvníkùm trochu přiblížili, připravili jsme celkem 3 warm-up párty. První z nich se uskuteční v sobotu 26. kvìtna v pražském P.M. Clubu. Návštìvníci se mùžou tìšit na skvìlou festivalovou atmosféru a pravou halovou taneční hudbu. Za mixážním pultem se představí DANCE MANIA deejays v čele s ostříleným DJem a producentem z velkých halových parties jménem ATHRO. Kompletní line-up bude doplnìn začínajícím producentem v elektronické scénì ÉPOQUE NOIR, kterého pražské publikum zná jako Vojtu Eflera z ranního vysílání radia City. Tìšit se mùžete také na dva zástupce projektu DANCE MANIA, kteří se představí na samotném Sázava Festu na hlavní stage společnì s umìlci MIKE CANDYS nebo SAK NOEL – MIKAEL VAN DIKEEN a JERRY DEEJAY. A to stále není všechno. Celý warm-up rozpoutá odborník na millenium dance – ALESH a celý line-up doplní mladý a talentovaný MANNI, kterého vìtšina zná jako Martina Čípu, rovnìž z pražského radia City.

Druhý warm-up bude zařazen do severních Čech, aby nalákal na letošní Sázava Fest Dance Hall návštìvníky z dalšího území České republiky, nejen z hlavního mìsta. Organizátoři si vybrali oblíbený severočeský klub, který otevírá své brány po dlouhé rekonstrukci a je ladìn do nerezu – jak tematické. Otevírací párty v podobì Sázava Fest Dance Hall Warm Up se pořádá v pátek 1. června v Music Clubu OKO v Novém Boru. Mimo skvìlých otevíracích akcí a bohatého programu ladìného do festivalu se představí DJ, který vystoupí na hlavní stage s MIKE CANDYS nebo SAK NOEL – JERRY DEEJAY. Společnì s ním zahraje bývalý kormidelník pražské ranní radiové show Koláč alias KOLÁČ DEEJAY z projektu DANCE MANIA. Jako speciální host se představí zakladatel projektu DANCE MANIA – MIKAEL VAN DIKEEN.

Poslední a třetí oficiální warm-up byl velmi tematicky zařazen na hladinu řeky. Organizátoři vybrali tradiční parník Visla, který brázdí Vltavu v české metropoli Praze. V sobotu 21. července tak vyrazíme od Palackého mostu do víru noční Prahy po řece Vltavì. Za mixážním pultem se představí zkušenostmi ostřílený ATHRO a dále novì ve dvojici DJs projektu DANCE MANIA – JERRY DEEJAY a MIKAEL VAN DIKEEN a v neposlední řadì talentovaný producent ÉPOQUE NOIR alias Vojta Efler z ranné show pražského radia City. Vzhledem k tomu, že parník připlouvá ještì před pùlnocí k náplavce, připravili pro vás organizátoři samozřejmì after party, která se odehraje v pražském P.M. Clubu, vzdáleném pouhé 3 minuty chùze od náplavky. Také tam se chystá kvìt program až do ranních hodin.

ProMoPro DANCE HALL Sázava Fest: 2. – 5. 8.2012 – PAUL OAKENFOLD, MIKE CANDYS, SAK NOEL, DENNIS SHEPERD, CHRIS SADLER, THOMAS COASTLINE, CROSS RYDERS, ATHRO, MIKAEL VAN DIKEEN, JERRY DEEJAY, DJ FUTURE, ENERO, BASSLICKER, MANNI, KOLÁČ DEEJAY, ALESH

SF_plakat_dm_wu_vseobecny

Zdroj: Sázavafest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET