Talkshow Sedem bez záruky štartuje novú sezónu s majstrami slovenského a českého humoru!

Populárna talkshow, známa z televíznych obrazoviek, Sedem bez záruky opäť vyráža zabaviť Slovensko! Tentokrát so špeciálnym hosťom – viackrát oceneným českým moderátorom, šoumenom a vynikajúcim spevákom – Vladimírom Hronom!

Obľúbený český zabávač spoločne s majstrami slovenskej satiry, Elenou Vacvalovou, Milanom Lasicom, Oľgou Feldekovou a Mariánom Leškom, pobavia Slovákov vtipnými replikami už v októbri. Staňte sa aktívnou súčasťou programu Sedem bez záruky v podaní špičky slovenských a českých humoristov!

To najlepšie so slovenského a českého humoru čaká Slovákov už v októbri! Nová sezóna populárnej talkshow Sedem bez záruky opäť štartuje a najbližšie sa predstaví 1.10. v Bardejove, 2.10. v Banskej Bystrici a 3.10. v Tatranskej Lomnici. Okrem moderátorky Eleny Vácvalovej a glosátorov Milana Lasicu, Oľgy Feldekovej a Mariána Leška, sa na Slovenské publikum teší oceňovaný český zabávač Vladimír Hron!

Hron

Slovenské publikum milujem, pretože cítim, že sa chce baviť. Znie to divne, ale toto sa napríklad o českom publiku nedá stopercentne povedať. U nás sa ľudia buď pozerajú alebo vyrušujú. No Slováci takí nie sú, a preto sa na Slovensko vždy teším. Kedysi som sa snažil na Slovákov hovoriť po slovensky, ale potom som pochopil, že to nie je dobré. Slováci majú češtinu a českých umelcov veľmi radi, preto „mluvím tak, jak mi „zobák narostl.“ Povedal s úsmevom Vladimír Hron.

Predstavenie Sedem bez záruky získalo mimo televíznej obrazovky úplne nový rozmer, pretože nie je limitované vysielacím časom, režisérom ani cenzúrou. Na spontánnu atmosféru, smiech publika a nekonečný potlesk sa teší aj stálica slovenskej satiry, Milan Lasica.

Program ma láka veľkými možnosťami momentálnej improvizácie. V televíznej relácii boli tiež diváci, ale v divadle je kontakt s nimi spontánnejší.“ Vysvetlil Milan Lasica.

73

Hviezda českého humoru, Vladimír Hron, sa stretnutia s Milanom Lasicom nevie dočkať. Známy český komik si dokonca kupuje všetky CD a DVD uznávaného slovenského humoristu Milana Lasicu.

To je moje detstvo. Humor satirickej dvojice Lasica – Satinský ma v mnohom inšpiroval. Obrovský nadhľad na jednej strane a nadčasovosť i inteligencia na druhej strane, to sú atribúty, ktoré sú dané zhora jedenkrát za sto rokov. Myslím si, že pán Lasica patrí medzi vyvolených, ktorí navyše s týmto darom dokážu veľmi dobre nakladať. Ja osobne kupujem všetky Lasicove CD a DVD, jeho humor ma vždy dostane.“ Smeje sa Vladimír Hron.

Nenechajte si ujsť  neopakovateľné  postrehy a vtipné komentáre v programe Sedem bez záruky! Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal a v miestnych pokladniach. Okrem srdečného smiechu si publikum vychutná spevácke vystúpenie Vladimíra Hrona. Populárny humorista a vynikajúci spevák si pre Slovensko pripravil niečo špeciálne.

Na slovenskom publiku sa mi páči, že dokážu oceniť tzv. „veľké piesne“. Preto si myslím, že popri veľkých českých hitov bude viať aj južný vietor.“ Dodal tajomne český komik, Vladimír Hron.

Vladimír Hron je všestranný moderátor, šoumen, scenárista, textár a predovšetkým vynikajúci spevák. Do povedomia televíznych divákov sa dostal v roku 2000, kedy predstavil program „Abeceda hviezd“ a stal sa nekorunovaným kráľom hudobných imitátorov. Nasledovali ďalšie úspešné hudobno – zábavné televízne programy, vďaka ktorým získal talentovaný šoumen v priebehu siedmych rokov štyri televízne ceny TýTý a niekoľko rozhlasových ocenení. Vďaka svojej multifunkčnosti a vynikajúcim improvizačným schopnostiam patrí Vladimír Hron dodnes medzi vyhľadávaných moderátorov veľkých eventov a slávnosti. Populárny zabávač dokáže komunikovať s publikom taktiež v angličtine, taliančine či ruštine, preto často vystupuje v zahraničí, napríklad v Rakúsku, Taliansku, či v USA.

Poster_A2

Zdroj: Propaganda House s.r.o.