Takýto slovenský klip tu už dlho nebol…

… Super nápad, urobiť takýto klip. Dvihlo mi to náladu. Celý klip som sa usmievala. Je to pekné a zelené, to budem pozerať až do apríla. Strašne nákazlivé, dookola, pecka. Sranda, že najkrajší trpaslík meria 190 cm.

Klip kapely Človek milión na pieseň Mám nápad rozprúdil na internete vlnu pozitívnej nálady. A hudobníkov to veľmi potešilo: „V posledných dňoch sa stretávame so samými zlými správami. Kríza, nedostatok peňazí, násilie všade navôkol. V televíznych novinách a vo väčšine slovenských seriáloch nás nemá čo rozveseliť. Niečo pozitívne sme už potrebovali ako soľ. Preto sme sa rozhodli natočiť klip, ktorý vyčarí úsmev na tvárach ľudí. Keďže náš klávesák Gabo meria iba 190 cm, ostávalo nám jediné. Preobliecť sa za trpaslíkov. Samých nás prekvapilo, ako tento rozprávkový motív na ľudí účinkuje. Samozrejme, nepriniesli sme nič nové, pretože škriatkov, ktorí dopomôžu stretnúť sa láske môžete nájsť v rôznych, nielen slovenských, rozprávkach. V našich fanúšikoch sa prejavili deti. Alebo len ľudia, ktorí potrebujú zažívať viac pozitívnych vecí vo svojom živote. Máme pocit, že všetci okolo nás sa zrazu usmievajú. Sme radi, že sa nám podarilo priniesť im práve to, čo potrebujú. Nápad, lásku a úsmev.“

Človek milión je na slovenskej hudobnej scéne nováčikom. No svojou tvorbou už stihla zaujať Mariana Čekovského, ktorý kapelu spomedzi viac ako stovky  prihlásených posunul do finále súťaže Šariš Objav východu. Ich hudba (poetický rap so živými nástrojmi) má mnoho tvári. Raz je to funky, inokedy pop či dokonca hip-hop. „Striedanie žánrov je len spôsob vyjadrenia emócií,“ tvrdia jej členovia.

Svetlo sveta uzreli doposiaľ tri štúdiové nahrávky. Návrat k času, Tamara a démon a Mám nápad.

Youtube kanál Človek milión: https://www.youtube.com/user/ClovekMilionOfficial?feature=watch
Facebook Človek milión: https://www.facebook.com/clovekmilion
Napísali o nás tiež: https://zajtrajsienoviny.sk/2013/10/mam-napad/

Clovek milion

Zdroj:: Martin Krestián