Sziget 2012: „Meduza“ nights v stane A38!

Hľadáte na Szigete progresívnu elektronickú hudbu? Už nemusíte! Stan A38 bude ponúkať program s množstvom skvelých DJs a úžasnú „meduza“ párty atmosféru každý deň od 23:30 až do rána.

Meduza Stage býval miestom, kde ste od roku 2006 mohli nájsť experimentálnu a elektronickú hudbu. V posledných rokoch sa stal kultovým miestom pre všetkých párty fanúšikov. Symbolický osemboký stan je preč, ale rovnako dobrú atmosféru budete môcť zažiť aj v stane A38.

„Meduza“ noci budú patriť medzinárodným DJs, medzi ktorými sa objaví DJ Fresh, vyslanec súčasného drum’n’bassu, príde aj Tiga, kanadský hudobník a zakladateľ legendárneho vydavateľstva Turbo Recordings. Toto vydavateľstvo sa môže pochváliť aj skupinou Azari & III, ktorá hrá inteligentnú zmes house-electro-popu. Okrem nich uvidíte aj talianske elektro duo Crookers a vydavateľstvo Ed Banger Records predstaví svoju súčasnú hviezdu Sebastiana. Medzinárodný line-up bude zahàňanť aj DJa menom Lincoln Barrett, známejšieho pod menom High Contrast… a ešte oveľa viac!

Ak vás v stane A38 zaujíma aj maďarský program, určite by ste mali vidieť Yonderboia, ktorý sa toto leto vracia na maďarskú festivalovú scénu a predstaví svoj čerstvý elektronický live act. Medzi ďaľšie vzrušujúce miestne mená budú patriť Chris.Su, Coyote, Jade a Secret Factory.

Toto je len zlomok z toho, čo vás naozaj čaká, tak nezabudnite svoje kroky nasmerovať každú noc od 23:30 aj ku stanu A38… a preskúmajte všetky nové teritória vo svete elektronickej hudby!

Permanentky a denné vstupenky, aj ubytovanie na jednu či viac nocí priamo v areáli festivalu si môžete zakúpiť na stránkach www.tixy.sk.

Zdroj: Sziget
Publikoval: Redakcia GREGI.NET