Synthesia: Posledné info!

Už tento piatok k nám príde torontský dj a producent Luke Fair, ktorý vystúpi na Synthesia party v bratislavskom Ateliéri Babylon, tu je stručné posledné info.

Časový lineup:
pmc  22.00-23.30
23.30-01.30 Sensoreal

01.30-03.30 Luke Fair
03.30-koniec Tomin Tomovic.

Adresa a vchod do klubu: Kolárska 3 (z druhej strany, ako je McDonald’s na námestí SNP)
Ďaľšie info: https://www.facebook.com/events/447811631952323/

Hlavný hosť Luke Fair pôsobí na scéne 10 rokov, počas ktorých vydával na rešpektovaných vydavateľstvách ako Bedrock, Yoshitoshi, SAW, System Recordings alebo Low Pressings. Má za 3 veľké kompilácie a jeho djské umenie je známe citom pre mix melódií a chytľavého  groovu.

Podporu a warmup pre vás spraví trio djov z Popradu, menovite Keče, Chris a Martin Greenland ako zoskupenie Sensoreal. Ich rešpektované deep house vydavateľstvo Seta oslavuje štvrté narodeniny a my sme zvedaví, aké nové chuťovky zo svojho košiara nám chalani zahrajú.

A prečo by ste mohli prísť ? Tu sú naše dôvody:

1) Deep House  – jeden z najstarších a najkrajších odtieňov house music, deep house zažíva opäť boom, a to predovšetkým v krajinách, ktoré určujú trendy ako napríklad Nemecko. Zároveň sa u nás deje len veľmi málo akcií zameraných na tento žáner.

2) Sensoreal – Chalani zo Sensorealu patria k ojedinelým zjavom na našej malej scéne, ktorá je popretkávaná rôznymi vzťahmi a často ide o predovšetkým o to, kto koho pozná. Ich produkcia patrí k tomu najlepšiemu, čo u nás v oblasti tanečnej elektroniky vzniklo a rovnako podporujú scénu so svojim vydavateľstvom Seta.

3) Babylon – tento priestor v centre mesta je jedinečný tým, že ide pôvodne o divadlo. Má vďaka tomu skvelú akustiku, dostatok priestoru a je zároveň umiestnený v úplnom centre mesta.

4) Cena – vstup počas celej noci za prijateľných 5€.

.. a samozrejme Luke Fair a jeho neobyčajný talent pre výber vhodných skladieb, ktoré vás dostanú do varu.  Tešíme sa na každého z vás a prajeme vám skvelý piatkový večer!

Zdroj: Synthesia