Synthesia: DeepFunkyGrooved with LUKE FAIR (CAN) & Sensoreal (SVK)!

„One good thing about music, when it hits you, you feel no pain.“ (Bob Marley)

Vítame vás na ďaľšom pokračovaní párty Synthesia, ktorou sa snažíme prinášať do nášho kraja elektronickú hudbu, ktorú máme radi a ktorej pociťujeme v našich podmienkach akútny nedostatok. Pre jubilejné piate pokračovanie sme si dali úlohu zodpovedať náročnú osobnú otázku, priamo sa dotýkajúcu schopnosti každého z nás vnímať melódiu, harmóniu a rytmus, ktoré radi vágne nazývame slovom hudba:

How deep is your funky groove?

S hľadaním odpovede sme sa rozhodli obrátiť sa na pána, ktorý sa týmto problémom zaoberá už dlhé roky. Kedysi pomáhal istému Sashovi zahrievať publikum počas jeho amerických výletov, dnes patrí k stáliciam housovej scény a svoje umenie prezentuje na celom svete, od BPM festivalu až po Chinese Laundry v Sydney.

Luke Fair je torontský dj, producent a odborník na DeepFunkyGroovy problematiku. Ak pociťujete v hĺbke svojho ja čo len štipku nálady na funk a cit pre groove, Luke tento kúsoček nájde, vytiahne na svetlo sveta a rozvinie do nečakanej podoby, prejavujúcej sa neovládateľným nutkaním robiť pravidelné pohyby celým telom, alebo ak nevládzete, iba hlavou (tzv. jammin’).

Sekundovať mu budú chalani z najznámejšieho slovenského deep house labelu Seta, menovite Keče, Chris a Martin Greenland ako Sensoreal a lineup doplnia klasické Synthesia mená pmc a Tomin.

Príďte si s nami nájsť svoj funky groove. Tešíme sa na vás.

deep / funk / groove / tech / nu disco / indie dance

P.S. vstupné bude ľudová pětka, aby cestu za duchovným poznaním mohol absolvovať každý z nás :)

Synthesia: DeepFunkyGrooved
LUKE FAIR (CAN), Sensoreal (SVK), pmc, Tomin Tomovic
15.február 2013
Ateliér Babylon
22:00 – 05:00
vstup 5,-

Zdroj: Synthesia