Swing ples v Trenčianskych Tepliciach bude už 7. krát súčasťou plesovej sezóny.

Swing ples v Trenčianskych Tepliciach bude už 7. krát súčasťou plesovej sezóny. Hostí privíta skvelým programom 8. februára 2019.

Swing ples v Trenčianskych Tepliciach sa stane súčasťou plesovej sezóny aj v roku 2019. Už 7 rokov je úspešným a vyhľadávaným podujatím v Trenčianskom regióne a okolí. Návštevníkov víta s atmosférou swingových 20. – 30. rokov. Jeho atmosféru každoročne dotvára historický priestor Kursalon Trenčianske Teplice, ktorý sa opäť premení na vintage salón, z ktorého sa odchádza až skoro ráno.

„Swingový ples v Trenčianskych Tepliciach je podujatie o ktoré je každoročne veľký záujem.  Návštevníci ho milujú nielen pre skvelú tanečnú zábavu, ale aj pre možnosť tematicky sa obliecť a vrátiť sa na jednu noc do minulosti. To, že sa na ples naozaj pripravujú vidíme aj na perfektných fotografiách z fotokútika.  Obľúbený je Gatsby štýl, no prichádzajú aj dámy oblečené v pin-up štýle. Už teraz sa tešíme, čím návštevníci prekvapia tento rok,“ hovorí marketingová manažéra Kursalon Trenčianske Teplice, Zuzana Danechová.

O hudobný program sa na VII. ročníku plesu postará dievčenské spevácke trio Sweet Little Chicks, ktorých repertoár tvoria zlaté piesne zo žánrov nie len swing, ale aj jazz či charlestone. Hostia sa môžu tešiť na hudbu ako zo starých filmov, tanečné vystúpenia a školu tanca, v ktorej sa naučia tie správne swingové kroky. Pripravený je tiež tematický  fotokútik a už tradične sa bude súťažiť o najlepšiu fotografiu.

Počas celého večera môžu hostia súťažiť tiež v tombole a vyhrať hodnotné ceny.

VII. ročník Swing plesu sa postará o atmosféru plnú lesku už 8. februára 2019 v Kursalon Trenčianske Teplice. Viac informácií nájdete na Facebook udalosti. Vstupenky je možné zakúpiť prostredníctvom siete www.ticketportal.sk.

Swing ples v Trenčianskych Tepliciach je súčasťou Plesovej zimy a konceptu Kultúra a noblesa mesta Trenčianske Teplice organizovaný eventovou agentúrou SpicyBrown a Kursalonom Trenčianske Teplice.

 Zdroj:  TS