Swayzak aka. S_W_Z_K príde zahrať do Bratislavy už túto sobotu!

Je to už päť rokov, čo sa na Rádiu_FM prvýkrát objavila relácia Leporelo_FM. V éteri ste ju počuť nemohli, bola určená exkluzívne pre web rádia. Od septembra 2007 ubehlo už 5 rokov a reláciu Leporelo_FM, ktorá vám prináša to najčerstvejšie (a ne-mainstreamové) z elektronickej tanečnej hudby môžete dnes počúvať na vlnách Rádia_FM každý týždeň.

K 5. narodeninám príde relácií Leporelo_FM zablahoželať na ich pravidelnú Leporelo_FM Party do bratislavského Nu Spirit Clubu už túto sobotu legenda elektronickej hudby SWAYZAK s novým projektom S_W_Z_K.

Swayzak založili v roku 1993 James Taylor a David Brown. V roku 1997 mali vonku prvú EP Bueno/Fukumachi na ich vlastnej značke Swayzak Records a následne v roku 1998 im vyšiel ich debutový album Snowboarding In Argentina, ktorý im otvoril cestu do sveta klubov a veľkých festivalov a dokonca boli jedny z prvých, ktorí vydali dosku na značke M_nus (Swayzak vs. Theorem). Ako Swayzak vydali celkovo 4 albumy – Snowboarding In Argentina, Himawari, Dirty Dancing a Loops From The Bergerie, pripočítať k tomu ale treba ešte solové albumy obidvoch členov, mixované kompilácie (Groovetechnology, Snooploops and Sneakbeats, Fabric 11), výberovkový album Route De La Slack a nespočetne veľa EP a remixov pre najrôznejších interpretov a vydavateľstvá. Minulý rok duo opustil James Taylor a z projektu Swayzak vzniklo dočasné teleso S_W_Z_K, s ktorým David Brown vydal rovnomenný album na legendárnom techno vydavateľstve Tresor Berlin a s ktorým prichádza zahrať aj do Bratislavy.

Už túto sobotu zahrajú spolu so Swayzak aka. S_W_Z_K aj oslávenci, teda protagonisti relácie Leporelo_FM Milos & Skank a snáď najväčší fanúšik Swayzak spomedzi slovenských Djov a kedysi spoluautor kultovej relacie ClubLAB, Benco.

Prídite sa zabaviť aj vy. Pozvanie tak vzácneho hosťa na Slovensko si to naozaj zaslúži. Už túto sobotu sa vidíme v Nu Spirit Clube.

Pre viac info a súťaže o voľné vstupy sleduj oficiálnu Facebook page relacie Leporelo_FMwww.facebook.com/LeporeloFM.

Leporelo_FM Party presents SWAYZAK
so 15. september 2012
Nu Spirit Club, Bratislava
Swayzak aka. S_W_Z_K (!K7 / Fabric / M_nus / Tresor Berlin / UK)
Milos (Leporelo. / Rádio_FM)
Skank (Nu Spirit / Rádio_FM)
Benco (ex-ClubLab)

www.swayzak.com
www.radiofm.sk/relacie/leporelo
www.facebook.com/leporelofm

www.nuspirit.sk

Zdroj: Leporelo_FM