Svojšice warm-up: Drum and Bass & Techno .

Poslední pražský warm-up před Festivalem Svojšice 2017 již tuto sobotu 20/5 ve Stormu! Těšte se na dvě stage kvalitních českých dnb & techno DJs, jako jsou Bifidus Aktif, Fallen Gemini, PmdR, Džejár, Golpe, Kaisersoze a další.

Příznivci drum & bassu se dočkají oblíbeného Let It Roll Dje Bifidus Aktif, který své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu. Ve svých setech dává přednost modernímu tanečnímu zvuku (Pendulum, Sub Focus, State Of Mind), který kombinuje s liquid funkem i tech stepem (Kemal, Stakka + Skynet, Noisia); v jeho bagu však nechybí ani zasněné, atmosferické a deep tracky například z labelu Subtitles. Milovníky liquidu, techu a deepu potěší pestrá selekce Dje Fallen Gemini. Od Lee Meow, členky Audiobrainz crew, můžete očekávat průřez od liquidu, deepu až po neurofunk a crossbreed. V setech PmdR převládá neurofunková produkce, obohacená i ostatními subžánry dnb inspirovaná labely jako jsou Critical, Blackout, Neurofunkgrid, Ram nebo Playaz. V neposlední řadě zahraje deepový DJ Eska, který roku 2008 získal ocenění Talent roku v Czech Drumandbass Awards & Embass mezi jehož nejoblíbenější subžánry dnb patří neurofunk, jump-up a deep.

Na techno stage zahraje sám pořadatel Festivalu Svojšice Džejár, od kterého můžete očekávat čisté a drsné techno. Dále se za pult postaví Golpe, jedna z nejvyhledávanějších postav dnešní hardtechno scény a původně ortodoxní technař Kaisersoze, v jehož setech zaznívá techno, minimal i house. Pány doplní Djka Sionni, která sama sebe označuje za multižánrovou djku, nicméně tento večer se od ní můžete těšit na pravé techno.

 LINE UP 

► Drum & Bass stage 
Bifidus Aktif
Fallen Gemini & Lee Meow
PmdR
Dj Eska
EMBASS

► Techno stage:
Džejár
Golpe
DJ KAISERSOZE
Sionni

VSTUP (pouze na místě)
50 Kč do 23:00 | 120 Kč poté
◥ START 22:00 | KONEC 06:00 ◤

Více informací naleznete na Facebook události.

Zdroj: Storm club