Svojšice 2012: Takaaki Itoh a Go Hiyama doplňujú line up techno haly!

Do startu festivalu Svojšice zbývá už jen mìsíc a kousek, organizátoři přesto přidávají další dvì zásadní jména do line upu. Na akci letos vystoupí legendární dvojice, která potìší fanoušky řízného nefalšovaného techna. Dámy a pánové, tìšte se na energický b2b set v podání japonského dua Takaaki Itoh a Go Hiyama!

Japonský techno DJ a producent Takaaki Itoh dnes patří ke klasikám underground techna po celém svìtì. Je majitelem labelu Wols a do ČR se pravidelnì vrací. Na Svojšicích vystoupil v roce 2001, o šest let pozdìji se představil na Christmas party v pardubickém L klubu.

Go Hiyama odstartoval svou kariéru v r. 1994, kdy objevil elektronickou hudbu a posléze začal produkovat vlastní pecky. Jeho produkci, kterou vydává na vlastních labelech Coda a Warm Up, podporuje řada techno matadorù, mezi které patří i Oscar Mulero či James Ruskin. Hiyama se do Svojšic vrací po sedmi letech.

Pokud máte rádi tvrdé industriální techno a minimal, nenechte si ujít unikátní b2b set téhle japonské dvojice, která se v ČR představí ve společném setu úplnì poprvé!

Legendary summer festival Svojšice 2012
Pátek 29. června od 17.00 hodin
Letní areál Svojšice u Pardubic
https://www.facebook.com/events/364419636919055/
www.svojsice.cz
https://www.facebook.com/svojsice

Svojsice

Zdroj: PR FESTIVAL SVOJŠICE
Publikoval: Redakcia GREGI.NET