Svidnícky TUNING ZRAZ opäť pomohol chorým deťom!

Konateľ spoločnosti GRAND STUDIO, s.r.o. Ľubomír Sluk a konateľ spoločnosti TUNING ZRAZ, s.r.o. Marek Biskup odovzdali do rúk primára detského oddelenia Nemocnice arm. gen. L. Svobodu, n. o. vo Svidníku Viliama Revického a riaditeľa nemocnice Petra Petruša tri inhalátory značky PARI, ktoré fungujú na princípe tvorby jemného aerosólu inhalovaných liekov zlepšujúcich odstránenie hustého hlienu pri rôznych zápalových ochoreniach dýchacích ciest u detí.

Ochorenia dýchacích ciest patria medzi najčastejšie diagnózy, pre ktoré sú deti hospitalizované. Vzhľadom na malé priemery dýchacích ciest môže hustý hlien spôsobiť závažné komplikácie ich upchatím. „Sme radi, že sa z našich stretnutí stáva tradícia a dnes sa pri rovnakej príležitosti stretávame už štvrtýkrát. Môžem vám sľúbiť, že aj o rok budeme myslieť na vašich malých pacientov a pokúsime sa vyzbierať opäť nejakú zaujímavú sumu, vďaka ktorej vám pomôžeme pri zakúpení ďalšieho potrebného prístroja,“prihovoril sa personálu detského oddelenia Ľ. Sluk.

Pripomenieme, že verejná zbierka sa konala v rámci súťaže Miss TUNING 2012 a zapojilo sa do nej všetkých desať finalistiek. Pred finálovým vrcholom bola vyhlásená súťaž o titul Miss TUNING Sympatia. O jeho majiteľke rozhodli návštevníci zrazu poukázaním dobrovoľnej hotovosti „na účet“ ktorejkoľvek z mladých krások.

S najvyššou sumu sa spomedzi motoristických nadšencov vrátila Darina Ondriová. „Tento rok to mali dievčatá kvôli nepríjemnému počasiu naozaj náročné, ale vážime si, že aj napriek chladu vyšli medzi návštevníkov zrazu a pomohli tejto dobrej vec. V mene organizátorov sa chcem zároveň poďakovať všetkým účastníkom zrazu, ktorí prispeli na zbierku, lebo práve vďaka ich veľkorysosti sme mohli pomôcť pacientom detského oddelenia k ich skorému uzdraveniu,“ zdôraznil Ľ. Sluk.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.