Svezarm Calling #21 s našlapaným lineupom!

Calling je značka alternatívnej párty fungujúcej od roku 2010, zameraná na alternatívne až experimentálne žánre techno, bass a house music alebo 170 bpm elektroniky. Pri 21. pokračovaní eventu a jeho košickej premiére vsadili chalani zo SVZRM crew na Tabačku Kulturfabrik a našlapaný lineup!

Hlavnému stageu bude dominovať žáner techno a v hlavnom čase sa predstavia djs Wangmo (HU), Facet a Denes Toth (SK), supportovaní djom Spanqom. Čaká na vás dzivý vizuál v zastúpení domácich a medzinárodných vjov, Rio Rokoko z legendárnej maďarskej vizuálnej skupiny Kiego izzok. Vizuálny label Nano VJ’s so zakladajúcimi členmi a vizuálnymi umelcami tvoria Vji Betakaroten Kubriel a Vynálezca. Za doprovodu vja Melkora vysvietia priestor prepracovaným mappingom a projekciami a sľubujú hustý vizuálny zážitok.

[vimeo]https://vimeo.com/86093861[/vimeo]

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/132487133″ params=“auto_play=false&hide_related=false&visual=true“ width=“100%“ height=“100″ iframe=“false“ /]

Na druhom – chiilout stagei si oddýchnete a naberiete ďalšie sily do tanca! Tu budú dominovať žánre ako downtempo, deeptech, dub techno, bass music, 170 bpm elektronika a autonomic. Svoju selekciu príde v dj sete predstaviť Dead Janitor z Exitab labelu a supportovať ho budú SVZRM residenti keshoMNLSH a Michael Kelso.

V piatok 28.februára sa môžete bez obáv spoľahnúť na Tabačku Kulturfabrik, čakajú na Vás dva floory, dva bary, osem djov, päť vjov, kvalitný Martin Audio soundystém a samozrejme šatňa.

Svezarm Calling #21: 4th Anniversary
lineup:
djs:
Wangmo & Rio Rokoko / kiego izzok
Facet / Sologroove
Denes Toth / Moody, DI.FM
Spanq / StreetArtCommunication
Dead Janitor / Exitab
keshoMNLSH / Svzrm Cllng
Kelso / Svzrm Cllng

vjs:
Rio Rokoko / Kiego izzok
Betakaroten / Nano vj’s
Kubriel / Nano vj’s
Vynálezca / Nano vj’s
Melkor

vstup: 3€

facebook event: https://www.facebook.com/events/1454952601384673/
more about Svezarm Calling: https://majklkelso.tumblr.com/svzrm

Supported by:
DjCenter, Drom.sk, Wave

Príďte s nami osláviť štvrté výročie Svezarm Calling party.

svezarm21-a3-2

Zdroj: Svezarm Calling