Svetoznáma japonská reštaurácia Benihana chystá v Bratislave jedinečnú narodeninovú párty!

Nenechajte si ujsť jedinečnú oslavu narodenín svetoznámej japonskej reštaurácie Benihana v Bratislave! Na hostí čaká 12. marca 2015 veľké množstvo japonských špecialít a zábava v podaní tých najlepších teppanjaki kuchárov.

Milovníci príjemnej atmosféry a zdravého jedla vyrobeného zo špičkových surovín nesmú na „Benihana Birthday Party“ chýbať. Vďaka unikátnemu menu, ktoré pozostáva až z 20-tich jedál, vás čaká nezabudnuteľný gurmánsky zážitok sprevádzaný jedinečnou šou!

First Benihana Restaurant Image 1964

Ak sa chcete zabaviť a vychutnať si neuveriteľné množstvo japonských špecialít, nenechajte si ujsť „Benihana Birthday Party“! Už 12. marca sa na Hlbokej ceste 7 v Bratislave uskutoční prvá narodeninová párty svetoznámej japonskej reštaurácie Benihana

„Je to prvý ročník, na ktorom predstavíme prierez japonskými špecialitami nášho menu. Narodeninová párty Benihany je pre ľudí, ktorí milujú dobré jedlo, chcú ochutnať špeciality vyrobené zo špičkových surovín, s láskou a precíznosťou typickou pre japonskú kuchyňu. A samozrejme pre tých, čo sa chcú zabaviť v príjemnej atmosfére.“ Povedal Martin Sevald, manažér reštaurácie Benihana.

sushiparty-4

Reštaurácia Benihana v Bratislave je jediná na Slovensku, najbližšia pobočka svetoznámej siete Benihana sa nachádza až vo Veľkej Británii. Najlepšia japonská reštaurácia v Bratislave ponúka špičkovú kuchyňu s príjemnou obsluhou v interiéri tradičného japonského minimalizmu. Navyše o zábavu hostí sa postarajú široko ďaleko vychýrení teppanjaki kuchári. Vďaka nim zažijete aj na „Benihana Birthday Party“ žonglovanie s ostrými nožmi, hru s ohňom, spev či komediálne kúsky.

„Benihana je známa tým, že jej kuchári sú zároveň zabávači a šoumeni. To je jedna z konkurenčných výhod, ktorá reštaurácie Benihana diferencuje od ostatných. Hosťom ponúkame kvalitné, zdravé jedlá v sprievode šou z radov našich kuchárov. Naši návštevníci odchádzajú usmiati vďaka chutnému a kvalitnému jedlu a navyše naplnení zážitkom a zábavou.“ Doplnil Martin Sevald.

Teppanyaki Cooking II

Medzinárodná sieť reštaurácií Benihana sa na celom svete teší priazni obrovského množstva zákazníkov, medzi ktorými sú aj také hviezdy ako Angelina Jolie, Brad Pitt, Leonardo Di Caprio a ďalší. Na Slovensku je Benihana obľúbenou reštauráciou hudobných hviezd ako  je Richard Müller či skupina HEX. Na Benihana Birthday Party vás čaká okrem obľúbenej šou teppanjaki kuchárov aj unikátne menu, ktoré pozostáva až z 20-tich jedál! Vychutnajte si jedinečnú oslavu v Benihane na Hlbokej ulici 7 v Bratislave 12. marca 2015 o 19:00 hod. Vstupenky na párty si môžete kúpiť na www.predpredaj.sk.

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Benihana