Svetoznáma audiovizuálna show Transmission začala oznamovať vystupujúcich umelcov!

V sobotu 21. listopadu rozzáří pražskou O2 arenu světoznámá show Transmission. Tato jedinečná akce s rodištěm právě v Čechách s sebou přiveze také několik hvězd hudebního nebe. Po celou noc tak bude k vidění úžasná souhra světel, laserů a pyrotechniky za doprovodu hudby jednoho z nejoblíbenějších světových žánrů.

Svůj přínos elektronické taneční hudbě předvede několik zahraničních interpretů.

U českého publika je velmi dobře známý a oblíbený DJ a producet Markus Schulz, který se stal nejoblíbenějším americkým DJejem v roce 2014. Za poslední roky skládá ke každé edici Transmission hymnu, která je často oblíbená po celém světě. Němec žijící v Miami na Floridě s přezdívkou „Unicorn slayer“ vždy tvrdí, že Transmission je nejlepší akce světa svého druhu.

Po několikáté se do ČR vrací také velmi oblíbený a žádaný interpret – Bryan Kearney. Rodák z Irského Dublinu s sebou vždy přiváží velmi energický, rychlý a hruď-prostupující zvuk. Publikum to miluje, stejně tak i tohoto charizmatického fešáka.

DJs

Ze Slovenska k nám zavítá DJ a velmi dobrý producent Juraj Kličko známý pod uměleckým pseudonymem jako Driftmoon. Tento talentovaný a hudebně všestranný muž u svého vystoupení předvede také krásnou Holanďanku se zlatem v hrdle, zpěvačku Kim Kiona. Kombinace živého zpěvu a harmonické taneční hudby příjemně pohladí po uších každého návštěvníka.

Jeden z vrcholů večera je tzv. Transmix, což je zhruba dvacetiminutová audio-vizuální show, která očaruje zrak a sluch. Hudebním producentem této části večera je žijící legenda a průkopník elektronické hudební scény – Airwave! Belgičan s více než 20 lety praxe a s více než 500 hudebními díly a remixy.

K celé sestavě umělců přibude ještě pět dalších (včetně warp-up DJe) z různých koutů světa a samotná show tak představí to nejlepší, co je v České Republice k vidění.

Všichni letošní účinkující jsou oznamováni na nově vzniklé radio-show, která běží na internetu každou neděli v sedm hodin večer.

TRANSMISSION 21.11.2015
Web: www.transmission.cz
Vstupenky: https://bit.ly/VstupenkyTM
Událost na facebooku: https://bit.ly/TM2015FBEP
Facebook Transmission: www.fb.com/Transmission.official
Radio: www.transmission-radio.com

970x250

Zdroj: United Music