Svetové reggea mená na Beats for Love 2014!

Producenti legendárních britských a španělských soundsystemu přivítají v létě do Ostravy.

Máte rádi jamajský přístup k hudbě, který vznikl v 60. letech? Ano? Navštivte tedy Beats for Love. V rámci scény se stylem reggae dorazí hned dvě uskupení z britských ostrovů. Prvním z představitelů je Vandal Kaotic live. Spoluzakladatel Soundsystemu Kaotic. Dj a producent převážně hardtek raggae a drum and bassu. Spolu s ním přiletí i uskupení Dirty Dubster live. Dublinské duo, jež preferují zvuk kombinující funky, breakbeatu, drum and bassu, hip hopu ale i trochu housu. I ze Španělska dorazí hned další dva interpreti, Parly B live a Yowii.

I ostatní scény festivalu představují své další interprety. Na společné scéně stylu house a trance se objeví mladá rostoucí krev Thomas Coastline, John Culter a nebo také Vikinz a půvabná Elite. Ne méně zajímavá jména zahrají na Playa Lion stage. Stálice na hudebním poli Chris Sadler, Bon Finix a Michael C jsou taktéž novými tvářemi pro letošní rok Beats for Love. Ty doplní portugalský dj Deep Noise, který momentálně žije v České republice.

Jaké jsou nové tváře drum and bassové a electroswingové scény? Například Snookey, Madface, Meikos, případně ze Slovenska Fatsound a polský Krzyku. Na druhé jmenované scéně v průběhu tří dnů přivítáme Universal Swing Brothers, Fredd Flock a Muflon.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: Aphrodite (UK), Rocky Rock (USA), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Majk Spirit (SK), Bryan Cox (USA), Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Vandal Kaotic live (UK), Dirty Dubsters live (UK), Parly B live (SPA), Yowii (SPA), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Nifra (SK), Deep Noise (PT), Fatsound (SK), Krzyku (PL), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, Thomas Coastline, John Culter, Vikinz, Elite, Chris Sadler, Bon Finix, Michael C, Snooky, Madface, Meikos, Universal Swing Brothers, Fredd Flock, Muflon, atd.

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats For Love 2014