Skyline a Counterstrike na Beats For Love 2014

Dnes představíme poslední hlavní tváře letošního ročníku. Jestli se je na co těšit? Posuďte sami.

Příznivci lomených beatů a hlavně jeho tvrdších odnoží doteď neměli na scéně žádnou hvězdu „temnější strany. “To se dneškem mění. Na letošním ročníku se můžete těšit na dje z Jihoafrické republiky jež si říká Counterstrike. Na druhé straně v Party village zahrají Skyline.

Další jména pro reggae a jungle stage jsou Jamie Bostron jako jeden z nejlepších producentů stylu, který vystoupí i pod svým druhým pseudonymem G31, pod kterým předvede ovšem dubstepový set. Riddim Tufa je dvojice pocházející z Edinburghu která vlastní label Tuffa Dubs records a Gregory G.Ras, jež pochází z Maďarska. Tuto trojici doplní Dirty Growa, Concrete Safari, Kenta z ČR a Ryhha ze Slovenska.

Dnes nebudou chybět ani jména pro Óčko Urban stage. Jako prvního představíme držitele IDA World 2013 vice champion, který si říká DJ Five. Ze slovenska dorazí z H16 Yanko Kral. Dále vystoupí Aka, který byl 2x IDA CZ/SK vice champion no a doplní je Maztah, Necroz a Vladu. Na Playa lion stage v první řadě ostravský patriot a hell parťák v jedné osobě Martin Streed a z rádia Helax Lum X. Z Prahy dorazí profláknutý bavič, ďábel a hlavně DJ – Tokátko. A celé to dnes uzavře Mathiass O‘zana, kterého jste už mohli slyšet třeba na naší warm up párty s Kosheen.

Vystupující: Aphrodite (UK), Counterstrike (JAR), Rocky Rock (USA), Gramophonedzie (SR), John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Skyline, Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Majk Spirit (SK), Bryan Cox (USA), Jamie Bostron (UK), Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Riddim Tufa live (UK), Vandal Kaotic live (UK), Gregory G.ras live (HU), G31 (UK), Kenta live, Dirty Dubsters live (UK), Parly B live (SPA), Yowii (SPA), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Nifra (SK), Ryha live (SK), Yanko Kral (SK), Deep Noise (PT), Fatsound (SK), Krzyku (PL), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah, Thomas Coastline, John Culter, Vikinz, Elite, Chris Sadler, Bon Finix, Michael C, Snooky, Madface, Meikos, Universal Swing Brothers, Fredd Flock, Muflon, Concrete Safari live, Dirty Growa, Five, Aka, Necroz, Vladu, Martin Streed, Mathias O’zana, Tokátko, Lum X, atd.

Odkazy:
www.b4l.cz  – oficiální webová stránka festivalu
https://www.facebook.com/beats.for.love – oficiální stránka festivalu na fb

b4l_poster

Zdroj: Beats For Love 2014