SVĚTOVÁ DNB LEGENDA – DJ MARKY – V PRAZE!

Tento pátek vás čeká pořádná bejkárna jménem DNB RODEO. Tentokrát se na tomto tradičním mejdanu představí velká legenda světové DnB scény, turntablista, skvělý DJ a producent v jedné osobě – DJ MARKY z Brazílie! Určitě si nenechte ujít jeho originální show v pražském klubu Storm, garantujeme, že to bude nezapomenutelný zážitek.

Marco Antonio Silva a.k.a. DJ Marky je brazilský drum & bassový DJ a producent původem ze Sao Paula, který se DnB věnuje již od roku 1992. Ve své zemi získal ocenění nejlepšího DJe roku 2012 a Osobnost roku 2013.

Společně s brazilskými DJs Patife, XRS Land a Drumagick vytvořili nový DnB zvuk, který se stal populárním po celém světě s releasy, jako jsou „LK“ a „Só Tinha Que Ser Com Você“. Roku 1998 si získal pozornost DJe Bryana Gee, vedoucího V Recordings, který ho viděl hrát v Sao Paulu a pozval Markyho do Londýna, kde se seznámil s DJem Hypem a Goldiem. Tato zkušenost vyústila v rezidenturu v klubech Movement a The End, práci pro anglické BBC Radio 1 a celosvětovou popularitu. V roce 1999 ho britští hudební kritici ocenili jako „Nejlepšího nového DJ“. Jeho hudbu si můžete užívat i při hraní videohry FIFA Street 2.

Od Markyho můžete očekávat skvělé DJské schopnosti, propracovaný a přesný mix a také pečlivou volbu a kombinaci repertoáru. Jeho diskografii si můžete projít a poslechnout na webu discogs.com.

 LINE UP 
Dj Marky (BR)
Akira
Fallen Gemini
Lee Meow
HellSmith
Storm Club residents

◥ START 21:00 | KONEC 06:00 ◤

VSTUPNÉ
Předprodej od 150 Kč do 190 Kč
Na místě 200 Kč do 22:00, poté 250 Kč

VÍCE INFORMACÍ
DnB Rodeo w/ DJ Marky 

Zdroj: Storm club