Suverenov Alchymista vychádza o mesiac – 19. novembra!

O mesiac, 19. novembra 2012, vydáva Suvereno nový album. Jeho názov je Alchymista a obsahovať bude 21 trackov. V zozname nechýbajú prozaické texty reprezentované napríklad autobiografickým Príbehom lotosového kvetu, no sklamaní neostanú ani fanúšikovia poetických veršov so spirituálnym základom.

Dominantným posolstvom však ostáva umelcova sebapremena, ktorá sa odráža v jeho prístupe k životu. Prostredníctvom sebareflexie sa Suvereno rozhodol posunúť identitu svojej osobnosti na novú úroveň, pričom ju zachytáva nielen v hudobnom vyjadrení, ale aj v pripravovanej knihe. Pilotným singlom ponúkajúcim kľúč k identifikovaniu odkazu v celom albume bude skladba Dá sa zmeniť s hosťujúcim Paul Projectom.

„Mojim posolstvom je poukázať na sebapremenu cez vlastné skúsenosti s dôrazom na príčiny, prečo som začal na sebe pracovať. Zároveň zdôrazňujem, že ak chce niekto zmeniť svet okolo seba, musí začať tým, že zmení pohľad na seba a svoje okolie. Často mi píšu fanúšikovia v mladom veku, a to ma motivuje, aby som bol pre nich dobrým príkladom, čo v minulosti nebolo vždy pravidlom,“ vysvetľuje Suvereno.

Zdroj: GRAND STUDIO, s.r.o.