Suvereno zahajuje svoje české turné v Hrdlech.

Slovenský, velmi úspěšný raper Suvereno, který na konci minulého roku vydal nové album Alchymista, zahájil v březnu 2013 turné na Slovensku. Nyní zahajuje svou pouť také v České republice.

Suvereno má za sebou stovky koncertů, několik turné a také videoklipy, které najdete nejen na serveru www.youtube.com/Horovooko, ale také na českých a slovenských hudebních televizních kanálech.

Zatím nejznámější skladbou a videoklipem, který boduje také v českých hitparádách je Empatia, která je nazpívaná se slovenskou zpěvačkou Nicole.

První koncert, kterým zahajuje českou pouť se uskuteční zítra, 12.4.2013 v Hrdlech na Litoměřicku v klubu Galaxy. Na každém koncertu vystoupí buď lokální hosté či hosté z alba Alchymista a ani v Hrdlech to nebude výjimkou, nicméně jejich jméno/jména zjistíte vždy až přímo na akci, protože slovenský uvědomělý raper má rád překvapení.

Klub se otevírá pro návštěvníky ve 22:00 hodin a vstupné bude činit pouhých 100,-. Kromě „nadupaného“  programu se můžete těšit na autogramiádu, soutěže o zajímavé ceny, apod.

Zdroj: Robin Suchánek