Súťaž: Remixuj singel Honey Honey a vyhraj!

Smola a Hrušky vydali nový album Palec hore, ktorý sa stretol s výrazne pozitívnou reakciou u fanúšikov. Jednoznačným letným hitom sa stal sexy song Honey Honey, kde hosťuje rafinovaná Zdenka Predná a aj preto sa rozhodli, že dajú skladbe ďalší rozmer.

V spolupráci s hudobným portálom Hudba.sk a nahrávacim štúdiom V3 sound pripravili súťaž o naj remix letného hitu Honey Honey, ktorá je určená pre kohokoľvek, kto sa zaoberá muzikou a jej tvorbe v PC alebo na živo.

Kompletné info:
Smola a Hrušky / Diskografia
V3 sound / tracky na stiahnutie
Hotový remix zašle každý účastník na e-mailovú adresu remixhoneyhoney@smolaahrusky.sk

remixhoneyhoney

Remixy sa postupne objavia na https://youtube.com/smolaahrusky, kde si ho môžu všetci vypočuť, komentovať a svojím pozretím zároveň aj hlasovať. Uzávierka súťaže je 1.júla a následne bude vyhlásený víťaz, ktorý bude mať najviac pozretí svojho remixu. Členovia kapely Smola a Hrušky si v demokratickom hlasovaní môžu zvoliť aj svojho víťaza. Víťazné remixy obdržia hlavnú cenu a tou je 1 deň v profesionálnom analógovo-digitálnom štúdiu V3 sound, kde nahráva aj kapela a vznikol tam napr. nový album Palec hore. Okrem toho sa objavia aj na vybraných kompiláciách a získajú vecné ceny od kapely.

Oficiálny klip k letnému sexy hitu Honey Honey presiahol za mesiac hranicu 150 000 užívateľov YouTube.

Všetko môžete sledovať na na oficiálnom TV kanáli Smola a Hrušky https://youtube.com/smolaahrusky a taktiež na oficiálnej fanpage Smola a Hrušky https://facebook.com/smolaahrusky

Zdroj: Smola a Hrušky
Foto: Smola a Hrušky
Publikoval: Redakcia GREGI.NET