Support Lesbiens: 20. októbra budú krstiť nové CD!

Názov kapely znie, keď nie provokujúco, tak minimálne zaujímavo. Jej členovia pochádzajú z Čiech, ale patria k najlepšie anglicky spievajúcim kapelám. A do nášho ateliéru BABYLON prídu pokrstiť svojho HOMOBOTA.

Tieto prvotné indície vám možno čo – to načrtli, ale tí hudobne menej znalí, ešte zrejme stále netušia o akom muzikantskom zoskupení je reč. Takže pokračujeme…

Fungovať ako kapela začali jej členovia v roku 1992. Prvý singel pomenovali pravdivou vetou – „No brain, No pain“ a debutovým albumom sa pýtali – Tak čo ? – SO WHAT ?

Skladba „In Da Yard“ z albumu TUNE DA RADIO sa stala najhranejšou skladbou českých rádií a v roku 2003 dostáva tento album aj ocenenie Českej hudobnej akadémie Andìl za najlepší album.

K ďalším úspechom určite patrilo hosťovanie na koncerte Natalie Inbruglie v bratislavskej Sibamac aréne a výhra videoklipu „Cliché“ v hitparáde World Chart Expres na MTV.


Ešte stále netušíte? Máme tu teda posledné dve nápovedy…

K diskografii skupiny patrí i jedno DVD s live vystúpeniami a medzi menami členov kapely nájdete také mená ako Kryštof Michal alebo René Rypar.

Ako znie teda správna odpoveď ? No nebudeme vás ďalej napínať a prezradíme vám ju.

Ide o SUPPORT LESBIENS a 20. októbra u nás v BABYLONE uvedú do života svoje spomínané nové hudobné „dietko“ HOMOBOT.

Support Lesbiens

Zdroj: ateliér Babylon
Publikoval: Redakcia GREGI.NET