Superstaristi J. Bubnár a T. Sučík vyhlásili vojnu televízii.

Hoci sa po finalistoch poslednej série Česko-Slovenská SuperStar 2013 zľahla zem, o Joeyovi Bubnárovi a Tomim Sučíkovi, ktorí sa stretli v TOP 100, to neplatí. Obidvaja východniari sa zavreli s producentom Randym Gnepom v štúdiu a výsledkom je singel s názvom Broadcast.

Joey Bubnár zložil skladbu pred niekoľkými rokmi a pôvodne bola o láske. Keď sa však dohodol na spolupráci s Tomim Sučíkom, text prepísal, pričom sa nechal inšpirovať aktuálnym otrockým životným štýlom, najmä, v podaní mladej „internetovej“ generácie. „Myslím si, že ľudia venujú až priveľa svojho priestoru televízoru alebo pri internetu, čím sa sami okrádajú o čaro života. Mali by sme sa baviť, užívať si a nemrhať znudene časom osamotení v neosobnom virtuálnom svete,“ podotkol J. Bubnár.

broadcast

Napriek svojmu posolstvu pieseň v žiadnom prípade nemoralizuje. Práve naopak, Randy producentsky pripravil skladbe pôdu tak, aby sa popovým potenciálom mohla uchytiť na tanečných parketoch. „Som rockový spevák v rockovej kapele, ale ponuku naspievať popovú vec som prijal ako výzvu. Keď som sa dozvedel, že skladbu produkuje Randy, bola to pre mňa záruka, že bude mať prvotriedny zvuk, čo sa nakoniec aj potvrdilo,“ zdôrazni Tomi Sučík.

V rovnakom duchu, ako pieseň, sa nesie i klip z dielne Cube Art Pictures. „Keďže učím na cirkevnom gymnáziu, oslovil som mojich bývalých študentov, ktorí sa venujú videám, či by mali záujem natočiť pre nás klip a ich to nadchlo,“ prezradil s úsmevom J. Bubnár. Video sa natáčalo  vo Vranove nad Topľou a scenár vtipným spôsobom reaguje na odkaz skladby. Celý príbeh končí na party v klube, kde všetci pochopia, že autentický a originálny zážitok sa doma pred obrazovkou zažiť nedá. „V priebehu celého natáčania sme si užili kopec zábavy, preto verím, že túto atmosféru bude cítiť aj z klipu. Dôležité bolo, že sa stretli ľudia na rovnakej vlnovej dĺžke a vtedy sa pracuje výborne. Nikto z nás nechcel filozofovať, stretli sme sa s cieľom zabaviť sa, a to sa dokonalým spôsobom podarilo,“ smial sa T. Sučík.

Zdroj: GRAND STUDIO, s. r. o.