Sunshine se vo Fléde ohliadnu za minulosťou!

Na staré desky nechají Sunshine vzpomenout 7.11. v klubu Fléda, v Brně. Společnost jim budou dělat brněnské stálice Voodooyoudo? a mezinárodní kapela The Immigrants. Sunshine na chvíli opustí současný sound a vrátí se tam, odkud vzešla – z HC/Punk subkultury.

Turné po USA s At the drive-in něco znamená i dnes. Málokterá kapela z ČR se může pochlubit takovou bohatou historii jako Sunshine. Právě do slavné minulosti se začínají Sunz postupně ohlížet. Současné turné potemnělo – 7.11. na Flédě v Brně tak zazní i temná, urgentní a vzdorovitá atmosféra songů, jako je Victoria’s Secret Blackmail, Black Painted Room, Riot Of Misfits nebo nadrzlé Ghetto – hity Sunshine, které šplhaly po žebříčcích hitparád a překvapovaly domácí publikum svým západním zvukem. Ještě dál se mají Sunshine pustit na jaře, kdy představí playlist z Velvet Suicide, Necromance, Dreamer a hlavně Moonshower & Razorblades. Sunz se na Flédu vrací jako zpráskaní psi koukající do minulosti. Velvet Suicide – I miss you every night!

Předskočí je duo The Immigrants & Voodooyoudo?. Voodooyoudo? jsou mazáci, brněnská indie kapela má za sebou dlouhou kariéru, spoustu koncertů a sound inspirovaný britskou clubovou scénou. Voodooyoudo prošli vším od Polaroid po Instagram. The Immigrants jsou mezinárodní kapelou. Kluci z evropských velkoměst (Milano, Tábor a Berlin) v Rio de Janeiru založili kapelu, kterou provozují v Londýně – spojují je příběhy o žití, stěhování a hledání.

Dlouhá afterparty s Bounce Bounce.

Sunshine
THE immigrants + voodooyoudo?; afterparty: Bounce Bounce
7.11.2012
Fléda club, Brno
Cena: 150 (studenti) 180/220 CZK – Indies, DPL, Báreček, smsticket.cz, ticketstream, ticketportal
Facebook: https://www.facebook.com/events/483583181665385/

Zdroj: Fléda