Sunshine sa už tento piatok predstavia v KC Dunaj.

Najznámejšia česká kapela na svete Sunshine vystúpi v Bratislave! Indie-rockové skupina je známa energickými a odviazanými koncertmi, ktoré odohrali nielen doma, ale aj v zámorí. V ich piesňach cítiť vplyv Joy Division, The Cure, Kraftwerk, ale aj punku. Afterpárty vezmú do rúk Que a Michael Priest. 

Sunshine (CZ) je bez pochyby pojem na susednej scéne, i keď sa preslávila najprv v zahraničí a až potom doma. Po pôsobení v Amerike, turné v Anglicku, Nemecku, Francúzsku, Rusku či Japonsku sa skupine začali venovať aj české médiá. Hudobný časopis Filter ju vyhlásil za najlepšiu českú kapelu a platňu Dreamer za najlepší album roka. Rok predtým predskakovali koncert Depeche Mode v Bratislave. Sunshine má na konte osem štúdiových albumov. Posledný Karmageddon priniesol viac gitarový zvuk ako na predchádzajúcej platni. Tohto roku sa vydali na turné Back To The Roots, ktoré je pomenované podľa dokumentu, ktorý o Sunshine vznikol.

Michael Priest a Que je dvojica slovenských DJov, ktorí sa po 23.00 postarajú o afterpárty. Michael Priest je DJ a promotér bratislavskej párty Hochspannung!. K hudobnej selekcii pristupuje podobne ako k výberu účinkujúcich. Za najdôležitejšie považuje: pohľad dopredu, rozmanitosť od house, garage, UK funky až po global bass, dubstep či juke, ale zároveň hudobnú koherentnosť a dôraz na kvalitu. Que je frontman kapely nvmeri (predtým The Uniques). Za mixpult prináša poriadnu dávku energie, divokej hudby a nenapodobiteľné tanečné kreácie.

10. 1. (piatok)
Štart: 21.00 hod.
Vstup: 7€, po 23.00 hodine 3€

1514630_582013508541893_2088108012_n

Zdroj: KC Dunaj