SunDance 2011 Indoor Edition predstaví svetovú aj domácu špičku!

Po 4. ročníku letnej tanečnej party SunDance prichádza jej prvá halová edícia, ktorá sa uskutoční v piatok 11.11.2011 v Mestskej športovej hale v Prešove, samozrejme za účasti viacerých popredných dídžejov zo Slovenska a zahraničia.

Ako headliner  na SunDance 2011 – Indoor Edition vystúpi talentovaný holandský dídžej a producent NICKY ROMERO, ktorý vystúpi na Slovensku vôbec po prvýkrát a patrí medzi najhorúcejšie mená stúpajúce do svetovej DJ špičky. Je zároveň vyhľadávaným remixérom a za sebou má remixy pre mená  ako Fedde Le Grand, David Guetta, Erick Morillo, Green Velvet, Usher, Flo-Rida a ďalších.

NR

Vydanie tracku „My Friend“ so samplom vokálu od Groove Armada vydláždilo cestu úspechu pre Nickyho. Track bol vydaný na veľmi známom „Spinnin Records“ a vyšplhal sa na 4. miesto v celkovej Beatport Top 100 download a rovno na prvé miesto na holandskom portáli Dance Tunes. Výsledkom tohto úspechu je support DJov svetovej špičky ako sú Tiesto, Fedde Le Grand, David Guetta, Sander Van Doorn, Mark Knight a ďalší, ktorí podporujú takmer všetko, čo Nicky Romero vydá v súčasnej dobe.  Vďaka týmto spoluprácam, je viac než jasné, že Nicky vstúpil do najvyššej sféry v rámci globálnej tanečnej scény, čo potvrdzuje aj pozvanie na renomovaný festival Ultra v Miami ako aj turné v Austrálii a USA.

Druhým zahraničným vystupujúcim sú MUZZAIK – celosvetovo uznávaná maďarská dvojica DJov a producentov, ktorých tracky hrávajú poprední DJi ako Mark Knight, Roger Sanchez, Erick Morillo, Swedish House Mafia a ďalší. Ich produkcia vychádza na prestížnych vydavateľstvách ako sú Toolroom Records, Stealth Records alebo Nervous Records. Fanúšikovia tanečnej scény ich poznajú aj ako predskokanov na minuloročnom vystúpení Davida Guettu v Bratislave.

Muzzaik

Tretím zahraničným hosťom je známa a obľúbená česká DJka LAYDEE JANE, ktorá je známa svojimi energickými setmi, ktorými si získala úspech a účinkovanie po celej Európe ako aj v Ázii a Afrike. Fanúšikovia si pamätajú tiež jej úspešné vystúpenie pred rokom v Prešove spolu s Tiestom a po roku sa vracia, aby opäť predviedla svoju energiu za mix pultom.

Ďalším menom v line-upe je MICHAL BREETH – ikona slovenského DJingu, vystupujúci na najprestížnejších party na Slovensku, v Česku a Maďarsku po boku svetových top DJov! Nemenej známy je určite aj ako moderátor a človek, ktorý stojí za klubovou rádio show 4Elements na Radio_FM.

LJ

Aby toho zo Slovenska nebolo málo, ďalší domáci zástupca je DJ EKG – jeden z najobľúbenejších a najžiadanejších slovenských dídžejov s neuveriteľnou charizmou a magickou komunikáciou s davom. Line-up slovenských vystupujúcich dídžejov ďalej doplnia A-Z BEST, BEAT, FOLLY.

Nenechajte si ujsť prvú halovú edíciu SunDance 2011 – Indoor Edition, ktorú bude sprevádzať overená Sundance atmosféra z letných ročníkov, masívny zvuk, ako aj svetelná a laserová show od firmy Ministry – Banská Bystrica.

Breeth

Viac potrebných informácii nájdete na oficiálnej facebook stránke www.facebook.com/SunDanceParty, kde sú vždy tie najaktuálnejšie informácie.

Potvrdiť svoju účasť alebo zaslať pozvánku priateľom na udalosť môžete tu:
https://www.facebook.com/event.php?eid=281833305165831

EKG

Cena – predpredaj:  
11 Eur / statie – plocha
35 Eur / VIP – balkon (vstup aj na plochu) – (free alko/nealko, studeny bufet, VIP bar)
Cena na mieste: 13 Eur (do 22:00), 15 Eur (od 22:00)
VSTUP DO HALY JE JEDNORÁZOVÝ!

SunDance 2011 Indoor Edition
Piatok  11.11.2011, Mestská športová hala Prešov,
Začiartok: 20:00 | Koniec: 06:00
NICKY ROMERO (NL), MUZZAIK (HU), LAYDEE JANE (CZ),
MICHAL BREETH, EKG, A-Z BEST, BEAT, FOLLY (všetci SK)

Zdroj: Edo Kopček, PR manažér podujatia
Publikoval: Redakcia GREGI.NET