SUMMIT OPEN AIR 2016: Legenda tvrdého drum and bassu COUNTERSTRIKE v Trnave!

Po štyroch rokoch tu máme opäť OPEN AIR akciu pod hlavičkou SUMMIT crew, a to symbolicky na rovnakom mieste ako naposledy. SUMMIT OPEN AIR sa uskutoční v trnavskom GARDEN PUBe 06.08.2016. Hlavným ťahúňom celého večera bude juhoafrická legenda tvrdého drum and bassu COUNTERSTRIKE. Lineup ďalej doplnia rakúsky dj a producent GOSH, trnavský rodák EVRO a domáci BOBO a DIFFE. Priestor tento krát dostane aj jeden víťaz dj contestu. Tešiť sa môžete na samolepky, čerstvé ovocie, videoprojekciu, ohňová show a hlavne skvele strávený večer pri výbornej hudbe.

COUNTERSTRIKE

Toto duo pochádzajúce z Juhoafrickej republiky tvoria Justin Scholtemeyer a Eaton Crous. Patria medzi najtvrdšie hrajúce producentské entity na poli drum and bassu. Počas svojej kariéry ktorej počiatok sa datuje do skorých 90-tych rokov, hrali po celej Južnej Afrike, takmer celej Európe, Amerike, Ázii aj Austrálii. Nedávno vyšiel ich album Fear Division Destruction ako druhý v poradí na ich vlastnom labeli Algorythm recordings, ktorý zastrešuje podobne tvrdých producentov ako CS. Celkovo im vyšlo už vyše 100 releasov na svetoznámych labeloch ako PRSPCT, Let It Roll alebo Position Chrome. Mnoho z týchto releasov dosiahlo top 10 DnB tracks na portáli beatport a sú často preferované v setoch takých uznávaných umelcov ako Black Sun Empire, Audio, The Panacea alebo Diselboy.

GOSH

Dj a producent pochádzajúci z Budapešti, ktorý momentálne žije v hlavnom meste Rakúska, vo Viedni. Založil niekoľko podujatí, ktoré sa pravidelne konajú vo Viedni, napr. HighScore D&B, alebo Rave on Vienna, a zároveň patria medzi najúspešnejšie akcie v okolí. Mixovaniu sa venuje od roku 2012 a pri hraní sa orientuje najmä na žánre ako 90’s rap, grime, UK garage a drum and bass až po hardcore a mnoho ďalších. Tento krát k nám príde s nadupaným drum and bassovým setom.

EVRO

Pochádza z Trnavy, no momentálne žije v Brne. Drum and bassu sa venuje už 9 rokov a najviac ho baví hrávať netuctový našlapaný neurofunk. V jeho setoch možno počuť okrem aktuálnych vecí aj menej či viac známe klasiky. Nemá však problém zájsť aj do deepu prípadne liquidfunku. Popri djingu sa venuje aj produkcii a má za sebou už zopár releasov. Jeho prvý solo release Cyber Initiative EP mu vyšiel opäť na španielskom labeli Melting Pot Records. Momentálne sa už chystá ďalšie solo EP na slovenskom labeli Mochva.

DIFFE

Nováčik na slovenskej drum and bassovej scéne a čerstvý člen SUMMIT CREW, ktorý sa popri DJ-ingu venuje aj produkcií vlastných trackov. V rámci selekcie svojich setov sa orientuje prevažne na neurofunk alebo energický a rytmický liduidfunk ktorý mixuje prostredníctvom 4 CD playerov. Vo svojej produkcii sa orientuje prevažne na melodické a harmonické zvuky liquidfunku.

BOBO

Organizátor akcie SUMMIT, večne verný svojim vinylom, si aj tento krát pripravuje tie najlepšie kúsky zo svoju kufra.

Tešíme sa na Vás

summit_open_air_2016_web

Zdroj: SUMMIT