Summer Love: Rozlúčka s letom 2012!

SUMMER LOVE PARTY je späť a v obci Bolešov bude opäť ruka hore celú noc! Posledná tohtoročná open air party v Bolešove si pripravila naozaj nabitý line-up s cieľom zaujať aj tých najnáročnejších a hlavne širokú škálu obecenstva.

Milovníci nielen elektronickej tanečnej hudby si prídu na svoje spomedzi bohatej ponuky djs, ktorý sa predstavia na dvoch stage-och. Poďme si teda povedať čo všetko nás na akcií čaká.

Outdoor stage nám predvedie od videoprojekcie, cez laser show, ohňostroj, penu, stánky s grilovanými pochúťkami, alko a nealko nápojmi a coctail baru a Dj´s ako Shaggy, Marco B, Morty, Patrick, Matulo a ďalší.

V indoor club a dnb stage-i nás čaká pravá lahôdka v podaní majstrov ako Cheecky Monkey, AFRO.gramm, hosť večera Klapi, dubničania Lucky & Strike a o náklad v lámanom beate sa postarajú Jarduuzza a Tysmo. Takže v jeden večer a na jednom stage si máte možnosť vychutnať to najlepšie zo soulu, deep house-u, tech house-u a dnb.

Samozrejme sa môžete občerstviť v ďalšom bare a na cigaretku to nebude ďaleko, čaká vás balkón s prístupom zo sály. Laseri sú samozrejmosťou a tešiť sa môžeme aj na sexi GOGO tanečnice.

Toľko od nás, snáď už len upresnenie dátumu a času, takže už túto sobotu 25.8.2012 v obci Bolešov pri futbalovom ihrisku, začíname o 20 hodine a skákať budeme do 5 hodiny rannej.

Počasie na víkend viac než luxusné a za 3 éčka vstup vás všetkých pozývame na vydarenú akciu.

Ešte raz celý line-up:

Outdoor stage:
SHAGGY
MARCO B
MORTY
PATRICK
BOTHY
MATULO
T-White

Indoor CLUB/DnB STAGE:
CHEEKY MONKEY
AFRO.GRAMM
LUCKY & STRIKE
KLAPI
ANDRE PASTOR

JARDUUZZA
TYSMO

Linky setov na download:
AFRO.gramm
Cheecky Monkey
Jarduuzza
Tysmo
Lucky & Strike
Klapi

Zdroj: Summer Love