Šumava Rocks 2012: Sušický festival ozdobia Tata Bojs, Matìj Ruppert aj Roman Holý!

Příjemné prostředí nádherného areálu poblíž řeky Otavy, k tomu skvìlá muzika. Hudební festival Šumava Rocks chystá další, v pořadí již devatenáctý ročník! V sobotu 14. července do Sušice přijede opìt řada zajímavých interpretù, vystoupí například legendární Tata Bojs či Roman Holý s Matìjem Ruppertem. Šumava Rocks opìt probìhne jako Memoriál Radka Holého.

Na pódiu festivalu Šumava Rocks zářila řada českých i zahraničních hudebních hvìzd, na přídìl dobré, kvalitní muziky se fanoušci v Sušici mohou tìšit i letos. Seznam kapel a interpretù 19. ročníku opìt slibuje pořádný nářez. Možná právì proto Šumava Rocks do Sušice každý rok láká stovky nadšencù, jde o jednu z nejvìtších hudebních akcí na Šumavì.

Poprvé v historii na festival zavítá kapela Tata-Bojs, pražská formace vlastnící desítky hudebních ocenìní. Předvede se hiphopová formace PSH, vystoupí členové Monkey Business Roman Holý s Matìjem Ruppertem, trash-popová skupina 100°C a dorazí i Ema Brabcová s kapelou Luno. Rozjezd festivalu a afterparty obstarají Dj Maceo, Dj Friky a Dj Robot.

Šumava Rocks se naposledy uskuteční ve „starém“ areálu ostrova Santos, který od srpna projde rozsáhlou rekonstrukcí a inovací. V případì deštivého počasí jsou pro fanoušky připravené stany, samozřejmostí je široká nabídka občerstvení.

Oproti loňsku se festival vrací k tradičnímu červencovému termínu. V kalendáři si zaškrtnìte sobotu 14. července, start hudební produkce je naplánován v 18 hodin. V rámci festivalu opìt probìhne losování tomboly o zajímavé ceny. Celým večerem provází festivalová stálice, režisér Zdenìk Suchý.


ŠUMAVA ROCKS
14/7/2012 Ostrov Santos Sušice
start 18.00
cena vstupného: 250/300
www.sumavarocks.cz

SumavaRocks

Zdroj: ŠUMAVA ROCKS
Publikoval: Redakcia GREGI.NET