Styllerové pesničky sú tento mesiac na dvoch kompiláciach!

Slovenský trancový producent a dj – Styller má tento mesiac svoju hudbu na dvoch prestížnych kompiláciách. Prvou je výber najlepších piesni za mesiac jún od Markus Schulza a druhým je letná kompilácia „40 Summer Trance Hits 2012“.


Styller je tento rok vo výbornej forme. Svedčí o tom aj jeho EP vydané na Coldharbour Recordings na konci februára. Kritika aj laická verejnosť už teraz považuje „All That Remains“ a „Quantum Mechanics“ z uvedeného EP za jedny z najsilnejších trekov roka. Hneď po ňom nasledoval výborný remix pre brazílskeho progtrance matadora Danila Ercoleho. 


Styller - Promo Photo 7.jpg


Markus Schulz, aktuálne deviaty najlepší DJ sveta podľa rebríčka DJ Mag-u, vydáva každý mesiac výber svojich 20. najobľúbenejších pesničiek pomenovaný podľa jeho slávnej relácie Global DJ Broadcast. V tom aktuálnom sa medzi nimi nachádza aj Danilo Ercole – Quasar v Styllerovom remixe. Celý názov kompilácie znie Markus Schulz – Global DJ Broadcast Top 20 – June 2012.


GDJB Top 20 June 2012 Cover.jpg


Druhou kompiláciou v poradí je výber „40 Summer Trance Hits 2012“. Ako už názov napovedá, nachádza sa na nej 40 piesní, ktoré Vás správne zahrejú na leto. Jednou z nich je aj Styllerov „All That Remains“. 


40 Summer Trance Hits 2012 Cover.jpg


Obe kompilácie vyšli tento pondelok na Armada Music – najväčšom a najlepšom vydavateľstve trancovej hudby na svete. K dispozícií sú aj na Beatporte a iTunes. 


Zdroj: Branislav „Styller“ Klinko
Publikoval: Redakcia GREGI.NET