Streetball v Spišskej Novej Vsi dribluje v rytmoch nadupanej hudby!

V Spišskej Novej Vsi sa v sobotu 2. júna v Športovej hale uskutoční športovo-hudobný festival BasketMusic Fest 2012.

Okruh mladých nadšencov basketbalu dokázal zorganizovať akciu, ktorá sa stala po pár rokoch súčasťou slovenského kalendára streetballových turnajov. Tento ročník vstúpil do projektu ďalší organizátor a spoločne majú ambície spraviť kvalitný športovo-hudobný festival BasketMusic fest, ktorý bude ťahákom pre všetky generácie na Spiši. Záštitu nad festivalom prevzal primátor mesta Spišská Nová Ves a akcia sa stala aj súčasťou tradičného podujatia Mesto plné detí, kde budú mať všetci návštevníci vstup zadarmo.

Turnaj ponúkne napínavé zápasy v troch kategóriách Young do 18 rokov, Open nad 18 rokov a zaujímavý Mix, kde je podmienkou aspoň jedna hráčka nežného pohlavia. Spestrením budú určite sprievodné súťaže ako Slum Dunk či 3pt Shootout.

dna_media

O hudobné sety počas dňa sa postará Opaque a McBacon, tanečnú show predvedú BDSK a Denzz Industry a po finálovom zápase sa priamo v hale môžu všetci návštevníci baviť na koncertoch v hip-hopovom štýle. Na pódiu sa predstavia domáci 5Element, popradská 052 crew v zložení Slavoj, Menfo a Dj Ykve a ako headliner vystúpi jedna z najvýraznejších postáv česko-slovenskej scény DNA známy aj ako člen legendárnych skupín Názov Stavby či Drvivá menšina.

Registrácia tímov je v plnom prúde a bude ukončená 1. júna, hráči sa môžu registrovať priamo na e-mailovej adrese streetballsnv@gmail.com. Ďalšie potrebné informácie ako pravidlá turnaja či kompletný program festivalu BasketMusic fest 2012 nájdete na profile https://facebook.com/BasketMusicFest a v príslušnej udalosti.

vasket

Zdroj: BasketMusic fest
Publikoval: Redakcia GREGI.NET