STONER ROCKOVÍ MONSTER MAGNET VYSTOUPÍ V ČERVENCI VE FUTURU

Americká stoner rocková kapela Monster Magnet, která je na scéně už desítky let a je tak právem považovaná za stálici tohoto žánru, zavítá na začátku prázdnin do Futurum Music Baru. V loňském roce kapela ze zdravotních důvodů v Praze nevystoupila a tak je skvělou zprávou, že to fanouškům 5. července vynahradí. Vstupenky za 733 Kč pořídíte na webu Futura a na GoOut.cz.

Monster Magnet za sebou mají neuvěřitelně nabitou kariéru, jsou aktivní od roku 1989, na kontě mají jedenáct studiových alb, nespočet koncertů a rozhodně nekončí. Frontman Dave Wyndorf velmi nerad vzpomíná na začátky covidu, kdy měl obavy, aby „neumřeli nudou“, protože jsou koncertní kapela, která se živí hraním pro lidi a pro kterou je právě koncertování životní styl. K tomu se vrací nejen po covidu, ale také po zranění právě Davea Wyndorfa.

V plné síle letos kapela konečně zase vystupuje, a protože patří v žánru stoner rocku k tomu nejlepšímu, co můžete vidět, nenechte si jejich show ujít. Po vynucených pauzách bude totiž jejich pověstná divokost ještě výraznější.

Futurum Music Bar & D Smack U Promotion uvádějí
Monster Magnet / US
5. 7. 2023, doors 20:00
Futurum Music Bar, Praha
Vstupenky za 733 Kč v prodeji na futurum.musicbar.cz a goout.cz od pátku 3. 3. 10:00:
https://futurum.musicbar.cz/program/monster-magnet-us/
FB událost: https://www.facebook.com/events/209441624995132
Ticket link: https://futurum.musicbar.cz/program/monster-magnet-us/

www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion
https://futurum.musicbar.cz/
https://www.facebook.com/futurum

Zdroj: TS