Stiahnite si zadarmo nový singel z pripravovaného albumu skupiny Nvmeri (ex The Uniques)!

Vznik slovenskej skupiny Nvmeri je priamo spätý s dátumom 3.3.2013, kedy sa členovia The Uniques rozhodli, že oficiálne zmenia svoj názov a spravia tak priestor pre novú koncepciu, hoci v starom zložení.

Zmena názvu však žiadnym negatívnym spôsobom neovplyvnila nasledujúci vývoj kapely. Nvmeri v súčasnosti predstavujú svoj nový singel ‚Hardwired‘ z pripravovaného albumu, ktorý vyjde už túto jar. História nového songu siaha do obdobia prvého turné, ktoré kapela absolvovala k debutovému albumu ‚From The Dust‘ spoločne s českou skupinou Kazety. „Song Hardwired vznikol ako doplnok k piesni Webs, pričom sme zvykli hrávať jeho refrén ako medzihru. A za to, že je to dnes song vďačíme asi najmä Johane z Kaziet, ktorá nám v jeden večer prišla povedať, že sa jej tá medzihra páči.“ objasňuje Pišta Královič.

Koncepcia nového albumu je založená na spájaní nových technológií s dávnou filozofiou. Dokazuje to aj text ‚Hardwired‘, ktorý: „je inšpirovaný vedeckým výskumom ktorý ukázal, že naša generácia je deformovaná spojením s technológiami, a náš mozog sa tomu začína prispôsobovať. Sústredenie je čoraz ťažšie, keďže podvedome čakáme na notifikácie. Vyzerá to ale tak, že jediná možnosť je sa tomu prispôsobiť.“

Nový singel ‚Hardwired‘ ponúka skupina Nvmeri na voľné stiahnutie na svojom oficiálnom profile a webe.

www.facebook.com/nvmeri
www.nvmeri.com

Zdroj: Michal Stolárik