STEFE Big Air v meste 2014 už túto sobotu!

Poriadna zima stále neprichádza, no my už na ňu nemienime čakať. Po pár dňoch mrazov sme na námestí v Kremnici umelo nasnežili niekoľko desiatok kubíkov snehu a je čas na poriadnu freeski a snowboard show.

Všetkých Vás srdečne pozývame už 8. februára 2014 do historického centra starobylej Kremnice, kde už po siedmykrát odpálime STEFE Big Air v meste (https://bigairvmeste.sk/). Jedinečnú atmosféru freestylovej súťažnej exhibície pod Kremnickým zámkom poznajú mnohí, no stále je väčšina tých, ktorí ju ešte nezažili :)

Čakajú na Vás skoky na mostíku s rozbehom z 10 metrov vysokej konštrukcie, koncert slovenskej nielen snowboardovej legendy Tomáša Hafnera a. k. a. moderného speváka s jeho dvojkou Beyuzom a veľa sprievodných aktivít ako Fat Bikes, Sony Playstation, Fireshow, ohňostroj a iné. Všetky potrebné informácie ako aj foto z príprav a LIVE webkameru z námestia nájdete na našej stránke www.bigairvmeste.sk(https://bigairvmeste.sk/) a na Facebooku.

Snowboardová časť bude súčasťou bodovania SAS snowboardového pohára 2014.

DCIM100GOPRO

Vstup na námestie je voľný!!!

Harmonogram 8. 2. 2014:
12:00 – 13:00 – Prezentácia jazdcov
12:00 – 14:45 – Voľný tréning
15:00 – 17:30 – Kvalifikácia
16:30 – 17:30 – HAF & Beyuz LIVE
17:30 – 18:00 – TOMBOLA
18:00 – 19:30 – Večerné SUPERFINÁLE
19:30 – 19:45 – Vyhlásenie výsledkov
20:00 – 04:00 – Afterparty
Tešiť sa môžete aj na šialenú Big Air v meste Afterparty by Jägermeister (https://www.bigairvmeste.sk/info/afterparty-1), ktorú si vychutnáme spoločne s punkáčmi Ramones Bratislava, Pudingom Pani Elvisovej a našimi DJ´s – ENIAC, MARCHELL a MIKRO&CUKER. Hudba bude hrať, hostesky sa budú usmievať a Jägermeister bude tiecť potokom – čo viac si môžeme priať.

STEFE Big Air v meste (https://bigairvmeste.sk/) je dobrovoľnícky organizované neziskové podujatie, ktoré vzniklo a pokračuje z nadšenia malej skupiny ľudí.

Pomôcť nám môžete aj vy, a to tým, že dáte o STEFE Big Air v meste (http://bigairvmeste.sk/) vedieť svojim kamarátom a známym (môžete tak spraviť aj prostredníctvom nášho Facebooku https://www.facebook.com/bigairvmeste).

Úplne najlepšie však spravíte, ak prídete spoločne so svojou partiou na výlet do Kremnice poriadne vyhecovať jazdcov a užiť si originálny žúr.

STEFE Big Air v meste 2014

Zdroj: BAvm tím