Ste na Silvestra v Bratislave? Máte radi dobrú tanečnú muziku? Odmietate platiť typické silvestrovské cenové prirážky?

Ak ste na všetky tieto otázky odpovedali áno, mali by ste zbystriť pozornosť. Silvester v našom hlavnom meste nebude tento rok už iba o možnosti stráviť ho v zime na námestí alebo v podniku s predraženou flašou šampanského.

Klubový priestor Babylon vám ponúka jedinečnú silvestrovskú noc: 10 djov, 11 hodín hudby a to všetko za bezkonkurenčnú silvestrovskú cenu iba 10 eur!

Banner Silvester

Počas noci sa bude hrať predovšetkým kvalitná klubová house music v podaní našich a českých djov. Na čele lineupu stojí naša top domáca osobnosť Michal Breeth, ktorému budú postupne sekundovať dvojica House Doctors v live sete, Tomin Tomovic, ktorý má za sebou svoj najúspešnejši autorský rok plný kvalitných trackov, Jeffrey Bayker, vďaka ktorého odvahe a pozitívnej energii sme okrem tohto žúru mohli na Slovensku zaźiť Maura Picotta a Tomcrafta, a naši ďaľší djskí priatelia Peter Smaak, PMC, Donnie Clan, Aniko Tomowitch a z Českej republiky dvojica hostí Najgec a Commander. Skvelá klubová hudba, jedinečný veľký klubový priestor s kvalitným zvukom a férová cena iba 10 eur  je naša ponúkaná alternativa k bežnemu silvestrovskému program mrznutia na námestiach alebo tlačenke v podnikoch a krčmách. Príďte sa s nami zabaviť a osláviť príchod nového roka s hudbou, ktorú máte radi, v priestoroch, v ktorých sa cítite komfortne a s ľuďmi naladenými na podobnú strunu. Silvester v Babylon klube začína už od 18.00!

2014 HAPPY NEW YEAR SILVESTER NIGHT
“best underground house music”
Michal Breeth / House Doctors / Tomin Tomovic / Jeffrey Bayker / PMC / Najgec / Peter Smaak / Commander / Donnie Clan / Aniko Tomowitch
*iba 10 eur* / 18.00 začiatok / Atelíer Babylon

PLAKAT-kopie

Zdroj: Organizátor