Stávajú sa z rapperov rockeri?

Bratislavskí chlapci zo skupiny Terapia, vydávajú už piaty klip z albumu #robímeART. Iný ako všetky ostatné, či už sa pozrieme na hudobnú produkciu, samotný text alebo videoklip. 

Jurgi a Bonus si posedeli na skupinovej terapii a vyspovedali sa zo svojich uzavretejších „JA“. A tak vznikla ďalšia skvelá vec spolu s vizuálom ako pocta Chesterovi Benningtonovi z Linkin Parku.

„Vec Uzavretý otvára úplne iné obzory. Generácia, ktorá vyrastala aj na rap rocku, tak ako my, to určite ocení a pochopí. Keď sme si vypočuli samotnú hudbu, vedeli sme, že ju určite chceme na album. Aj keď vieme, že tento štýl si možno mladšia generácia až tak nepôjde,“ hovorí Jurgi. 

„Skladbe dáš určite lajk ak si milovníkom starej rockovej gitary a hudby na štýl Linkin Park,“ dodáva Bonus. Chlapci sa okrem hudobnej produkcie vyhrali aj s originálnym vizuálom. Práve na konci sa objavila jedna z posledných scén Chestera, pred tým ako odišiel. … 

Hlavná myšlienka piesne Uzavretý symbolizuje vnútorný svet, s ktorým určite každý z nás niekedy bojuje. Ak sa ti Uzavretý páči, určite ho podpor zdieľaním, lajkom, či komentárom. 

Chalanov môžeš sledovať na instagrame @terapia_official alebo na facebooku Terapia851 a album kupovať na shop.rukahore.sk/terapia/cd-robime-art

Zdroj: TS