StartTech suport by Imagination.

Velitelství lodi StarTech hlásí výsadek v Brně na Favále. Datum a čas přistání je stanoveno na 13.9.2013 ve 20:30 hod. V čele výstupu bude portugalský leader Du’Art, který v České republice zanechal znamenitý zážitek například na akciTechnomasters spolu s DJemRushem.

Jeho našlápnutýhardgrove set, Vás jistě nenechá jen tak postávat. Další člen posádky, zde již sice byl několikrát, ale vždy nabídne něco nového. Ano, jedná se o samotného pana Lucifera- JasonaLittla z Německa a jako jediný ze zástupců hardtechna si zahraje na hlavním podiu. Jelikož se nám cestou objevila trhlina v čase, bylo nutné ještě povolat legendárního brněnského DJe Orbitha, který doma nezapomene na brašnu vinylů a nadělí poctivou dávku oldschool soundu jak za starých časů. Další posilou je brněnské trio Revelation point alias dj Upgrade vs, Warphil vs. Rastyn a jejich novodobá fúze kvalitního techna. Bojíte se, že bude techna málo? Tak to, budeme muset vyslat další hardgroove duo z Kuřimi a nebude to nikdo jiný než Dazy& Wolf. V neposlední řadě nebudou na hlavní stage chybět ani residenti Startech – Phil Albedo a Skais.

Druhá stagebude stejně jak na předchozím díle patřit HardTechno provincii, která nás pár let bavila a dovezla nám opravdu hodně zajímavých jmen, které jste měli možnost vidět a slyšet jen na HTP. Tak se jdeme podívat, koho jsme pozvali. Jako hlavní host k nám zavítá DJ Matthew ze Slovenska, který nedávno odehrál své turné po Jižní Americe a jeho tracky můžete zaslechnout i v setech zvučných jmen. Další návštěvou nás poctí zástupci z bookingu schranz.cz, kterými jsou: přední hardtechno DJ Golpe z Prahy a vždy plný energie – DJ Peca. Z Ostravy ani tentokrát nemůže chybět Thomas Cook, který v Ostravě rozjíždí s dalšími přáteli párty Lexikon. Ranní vystoupení bude patřit dvojici Slayer a Witthecker, kteří vydali hned několik tracků, takže se můžete těšit na osobité vystoupení. To samé ovšem platí i o našem nováčkovi Trunkovi, který rovněž šáhne po své produkci. Nicméně i HTP stage bude mít připraveno nějaké to překvapení a to speciálnímu vystoupení Jana Willerta sesvéráznou vlnou (na české poměry) nezvykléhominimaluv době hraní JasonaLittla na hlavní, neboť chceme, aby každý návštěvník vždy měl možnost výběru.

StarTech již má jeden díl za sebou, takže kdo již navštívil, tak ví co čekat. Pro nováčky tu máme aftermovie https://www.youtube.com/watch?v=z9jU0bj5Wuw

StartTech suport by IMAGINATION
♬ Pozvěte své přátelé a známé ♬
https://www.facebook.com/events/367164123383270/?fref=ts

►PŘEDPRODEJ 200kč◄
https://www.smsticket.cz/vstupenky/1312-startech-2.aspx
na místě 250kč 

Zdroj: StartTech