Hardcore Operation 6: Brnu budou dominovat plechové kopáky a lámané beaty.

První Hardcore Operation roku 2017 se ponese v duchu lámaných beatů. Jednak na hlavní stagi vystoupí nejvýraznější postava crossbreedové scény I:Gor z Polska, jednak bude druhá stage věnovaná drum‘n’bassu. Brno, těš se na pořádný nářez.

Hlavní hvězdou Hardcore Operation s pořadovým číslem 6 je I:Gor. Polský matador již před lety přesedlal z breakcoru na crossbreed a sedlo mu to jako sbíječka na stavbu. Patří k jedničce žánru a vystoupil na parties jako Dominator, Masters of Hardcore, Decibel nebo Hardshock. Nenechte si jeho set plný crossbreedu i industrial hardcoru ujít, bude to plechová mela!

Line-up doplní domácí stálice v podobě dua Hungry Beats, které si to za mixpultem poprvé rozdá s Nspiritem ve frenchcore bitvě. Hudební žánr hardtek zastoupí japonský Tanukichi, crossbreed maskovaní District7 a těšit se můžete i na odpal v podobě vystoupení DJů jako Ychy vs. Calgarry, Koffos vs. Rob2Speed, Strange Position nebo Golem. Zazní tak téměř všechny podstyly hardcoru.

Vzhledem k tomu, že headliner hraje lámaný crossbreed, bude tentokrát druhá stage věnována lámaným beatům. Kromě pořadatele Skaise , který zahraje crossbreed, se můžete těšit na drum‘n’bass od DJs jako Mania, Dekor, Rybizz a Kamikaze & Birg. Chtěli jsme zkusit něco nového, tak pokud máte rádi tento styl, přijďte svůj oblíbený žánr do Faválu podpořit.

O VJing a show se tradičně bude starat Zae. Nebude chybět ani CZcoresop, ve kterém si můžete zakoupit hardcore módů i spoustu doplňků. O kvalitní hudební reprodukci se postará aparatura od soundsystému Vosa. Takže hardcoreheads, uvidíme se opět v lednu ve Faválu. Už se na vás těšíme.

Hardcore Operation 6
Datum: 27.1. 2017
Klub: Favál
Křížkovského 22, 603 00 Brno
Vstupné do 22 hod: 190 Kč (8eur)/ po: 250 Kč (10eur)

Hlavní stage:
★I:GOR (PL) ★ (crossbreed/industrial hardcore)
★HUNGRY BEATS vs. NSPIRIT★ (frenchcore/hardcore)
★TANUKICHI (JAP)★ (hardtek)
★DISTRICT7★ (crossbreed)
★YCHY vs. CALGARRY★ (hardcore)
★KOFFOS vs. ROB2SPEED (SK)★ (hardcore)
★STRANGE POSITION (SK)★ (crossbreed/hardcore)
★GOLEM★ (early hardcore)

Vedlejší stage:
★SKAIS★ (crossbreed/hardcore)
★MANIA★ (neurofunk DnB)
★DEKOR★ (neurofunk DnB)
★RYBIZZ★ (DnB)
★KAMIKAZE & Birg★ (DnB)

hco_final_jpg

Zdroj: HO