HardCore Operation sa hlási o slovo v čele s dj Radium!

Po úspěšném prvním dílu brněnské hardcore akce Hardcore Operation nás čeká druhý díl a je nám ctí říct, že Brno a okolí hardcore music žije, za což všem, kdo se zúčastnili prvního dílu děkujeme!

★ ★ ★ Hlavní stage ★ ★ ★

Na hlavní stagei vystoupí úspěšný producent a jedna z ikon frenchcore stylu francouzský RADIUM,který je zároveň jedním ze zakladatelů labelu Audiogenic.

Dalším vystupujícím bude DISTRICT7,(druhý projekt od Hungry Beats) ,jež se na prvním dílu představil na druhé stagei a nyní dostane prostor Vás „rozlámat“ svým nekompromisním Industrial Hardcorem s prvky Crossbreedu.

Z dalších vystupujících se předvede na hlavní stagei rezidentní dj Skais, dále pak slovenští Heavy Noizes a ostravský George Crusher představující hardstyle, slovenský zástupce hardcoru dj Koffos a za pražský label Prague Nightmare Records vystoupí dj Ychy a Mephisto.

★ ★ ★ Second stage ★ ★ ★

Na druhé stagei se představí djka Nancy ve svém DarkTechno setu,který reprezentuje aktuální berlínský techno sound. Dalším vystupujícím bude Phil Albedo ve svém olschool techno setu. Hardtechnaři si přijdou na své při vystoupení Schanzz vs Trunk, zbytek noci pak na druhé stagei ovládne industrial hardcore v podání Dzoska a slovenského Hogara o zakončení se pak postará dj Mania s dark dnb setem.

Na akci bude k dispozici vzorkový stánek www.czcoreshop.com

Věříme, že se Vám druhý díl nové hardcore akce „Hardcore Operation“ v Brně bude líbit stejně jako ten první a do music clubu Favál dorazíte v hojném počtu.

★ Radium on Youtube:

★ District7 on Youtube:

Hlavní stage:
★RADIUM (Fr)★ (Frenchcore)
★DISTRICT7★ (Industrial / Crossbreed)
★HEAVY NOIZES (SK) ★ (HardStyle)
★KOFFOS (Sk) ★ (HardCore)
★YCHY★ (HardCore)
★GEORGE CRUSHER★ (HardStyle)
★MEPHISTO★ (HardCore)
★SKAIS★ (HardCore/Industrial)

2stage:
★NANCY★ (DarkTechno)
★PHIL ALBEDO★ (Oldschool Techno)
★SCHANZZ vs. TRUNK★ (HardTechno)
★DZOSKA★ (Industrial)
★HOGAR (SK)★ (Industrial)
★MANIA★ (DarkDnB)

O projekci se jako na prvním díle postará VJ Zae. Dále nebudou chybět lasery a dekorace stage.

✖ TICKETS ✖
do 22hod 150kč/ 6eur pak 200kč/8eur

Událost: https://www.facebook.com/events/1532816750320583/

10991590_10202740511514240_4391323605001416336_o

Zdroj: HardCore Operation