Spievať vedia, no či sa dokážu aj pobiť a ubrániť, to zistíme na Topfeste.

Spievať vedia, no či sa dokážu aj pobiť a ubrániť, to zistíme na Topfeste. Smola a hrušky a Christmas mieria do ringu!

Chalani z kapely Smola a Hrušky preukázali svoju odvahu a prijali výzvu majstra boxu, Tomiho Kida, ktorý ich pozval do svojho ringu. Na svojom premiérovom zápase, ktorý  sa uskutoční počas festivalu Topfest vo štvrtok 27.júna na B stagei okolo 20-tej hodiny nechcú nič podceniť a preto nevynechávajú ani prípravu. Vymenia na chvíľu svoje hudobné nástroje a mikrofóny za boxerské rukavice a odskúšajú  si aké je to stáť medzi povrazmi tvárou v tvár najúspešnejšiemu slovenskému boxerovi.

O fyzickej zdatnosti Tomiho Kida nie je pochýb, no chalani budú mať predsalen v tomto súboji miernu prevahu, nakoľko sa na Tomiho chystajú v kompletnej zostave a takpovediac na domácej koncertnej pôde.  „Chalani sa k mojej výzve postavili kolektívne a vidno, že držia pekne pokope. Len neviem či to bude tým, že je každý z nich tak veľmi odvážny alebo sa naopak boja, že ich poriadne prefackám a tak to chcú skúsiť na mňa v pätici. Každopádne, myslím, že  na Topfeste popadá zopár hrušiek,“ vyslovil úsmevne Tomi Kid Kovács.

V príprave na hudobný festival si okrem svojich hlasiviek trénujú techniky úderov aj chalani  kapely Christmas, ktorí už dávnejšie potvrdili svoj vstup medzi povrazy. A to, že to všetky strany myslia skutočne vážne potvrdzujú i vyzývacie videá, ktoré si navzájom, ako správni „rivali“ naposielali. Tak komu budete držať v týchto zápasoch päste vy a kto dostane prvé K.O.?

Zdroj: Petra Bohuslavská, Marketing manager – Tomi Kid team